Autor: RTS

Info
16.01.2023.
07:34
Mali fudbaleri Fudbalskog kluba "Zvezdara" i njihovi roditelji koji su učestvovali na međunarodnom fudbalskom turniru u Sarajevu, vratili su se u Beograd.
  • Jelena

    16.01.2023 14:42
    Srbi
    Nisu napadnuti noževima i suzavcem Beograđani, nego srpska deca i njihovi roditelji, samo zato što su Srbi. Ne vidim razloga zašto pojedini mediji izbegavaju da navedu podatak da su žrtve napada bili Srbi.
  • Zanovetalo

    16.01.2023 09:12
    Od sada
    Traziti od organizatora i onog koji poziva ucesnike bezbednosne garancije i predvideti obestecenja za napadnute i ostecene.A ne ono mufljusko: 'Pa nismo znali, nismo to ocekivali..Izvinite'
  • Cicka

    16.01.2023 09:08
    Da se obaveste
    Sefovi vecine drzava tzv. Zapadnog sveta trebali bi da se obaveste da postoje 2 Clana u UN gde je Rusija naslednica kao pobednica u borbi protiv nacizma i fasizma posle Drugog svetskog rata da moze da reaguje na bilo koju drzavu od te vrste u kojoj se nacizam pojavljuje ili je vec ukornjen , eto da ne bude posle kuku lele . Putin se na to ne poziva ali bi mogao o tome da prozbori koju rec .
  • Branko

    16.01.2023 08:21
    Verujem da mali Splicani nisu krivi i da bi cak i ovo mogla da bude neka prilika dase poprave nasi duboko naruseni odnosi. Zasto ih ne pozvati u Beograd da odigraju po neku utakmicu, pokazati da im nismo zamerili, da zelimo da bude bolje i drugacije i pokazati to? To su sve deca i to bi bilo nase ulaganje u buducnost, jer kada su stariji u pitanju, sa obe strane, za poneke vise nema nikakve nade, ali za decu ima. Neka oni zive lepse i bez mrznje.
  • Eon

    16.01.2023 08:15
    Bravo!
    Čestitke dečacima sa željom da što pre zaborave ružne trenutke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna