Autor: Beta, Nova

Info
19.01.2023.
09:13
Specijalni izaslanik Nemačke za Zapadni Balkan Manuel Saracin izjavio je da je stav Berlina da Srbija ne može da postane članica Evropske unije bez priznanja Kosova.
  • Bojan

    19.01.2023 11:42
    Srbija apsolutno ne treba da uđe u EU, nije potrebna ni Evropi ni nama normalnima. Kad se banana ludilo raspadne, lako ćemo mi u EU.
  • Miki

    19.01.2023 11:34
    Srbija nece zeleti da udje u EU bez Kosova u svom sastavu. Moze i tako da se tumachi
  • @Dobro jutro

    19.01.2023 11:17
    Nisi u pravu, Srbija treba mnogo vise EU nego sto ti pricas. Put trgovine Dunavom EU-Azija je jedini koji postoji, moze tuda i nikuda vise. Kad to znamo ako Srbija uvede ponovo takse i carine na EU robu za prolaz preko njene teritorije Dunavom, EU sve njihove drzave ce biti u velikom gubitku jer ce morati da placaju marze, a to poskupljuje trensport za recimo 1% , a Srbija ce zbog toga imati u veliki finansiski dobitak. Nego da mi Srbija vratimo carine za EU proizvode sto smo ukinuli 2009 god jer su nam obecali brz ulazak u EU. Posto nismo usli u EU, oni su strana drzava i suvise dugo traje da su im ukinute carine, time unistavamo i domacu privredu. Postaviti na Dunavu glisere i patrole i maltretirati im i skupo naplacivati svaki transport Dunavom EU robe za Kinu, Indiju, Arape, Afriku, Australiju, Japan , otprilike kao sto oni maltretiraju nase kamiondzije na prelazima. Reciprocitet
  • Sale

    19.01.2023 10:55
    Sale
    Njih je previše i prejaki su nas je premalo i preslabi smo za bilo šta ivalja nam preživeti! Samo budaletina može da priča i zagovara neku mržnju i nacionalnost protiv Zapada i EU! Kosovo je odavno samostalna država i treba prihvatiti realnost i živeti jer sve ostalo vodi u još goru propast Naroda i ovakve Srbije! U suprotno ima da nas rasparcaju i zbrisu a nejcemo biti ni svesni šta nas je snašlo! Kao roditelj zabrinut sam za svoju decu i sebe jer nejcu dozvoliti da žive u zabludi i siromaštvu dok drugi žive živote kako i dolikuje čoveku!!!
  • Dobro jutro

    19.01.2023 10:46
    Ispade da ce Srbende da postavljaju uslove EU, hahaha!
    Vi treba da shvatite da EU ne treba nas, oni ce opstati.
    Srbija treba EU, jer nece opstati bez njihove pomoci.

    Uostalom proverite koliko novca dobijamo od njih, pa i od drugih zemalja.
    Slobodno, nemojte da budete lenji.
  • Nećemo u EU

    19.01.2023 10:44
    Maske su pale
    Odlično što je Nemačka ovo rekla, odgovor Srbije je nećemo u EU, jer ne damo Kosovo. Posle ove izjave Nemačkog izaslanika svaki političar u Srbiji koji pomene da treba raditi na ulasku u EU direktno se zalaže se za nezavisnost Kosova i kao takav treba da bude uhapšen kao neprijatelj države. Maske su pale, da čujemo Vučića da se izjasni zalaže li se i dalje za put Srbije u EU posle ove izjave , ili se zalaže za očuvanje Kosova u Srbiji ??
  • Dobro jutro

    19.01.2023 10:42
    Ovi megapatrioti treba da se umiju i probude te da shvate da to "njihovo" Kosovo vec ima sve institucije potrebne za funkcionisanje kao drustvo i drzava.
    To je odavno zavrsena prica.
    Zivite u zabludi, licemerni, siromasni i naivni.

    Kao sto neko rece, ni Rusija ni Kina vam nece pomoci kada vam zatreba.
    Oni su iskljucivo ovde zbog politickih i kolonijalnih razloga. Njihov interes.
    A ko zna, mozda se zaposlite u kineskoj policijskoj patroli u Novom Sadu.
    Ili Wagner-u, pa zajedno sa bracom ruskim nacistima u boj.
    A moguce je da ce doci do velikog pomeranja i da cete zajedno sa ovom politickom konfiguracijom otplovite u kanalizaciju i zaborav. Svakako , neko ce ici i u zatvor.
  • Драган

    19.01.2023 10:33
    лева
    Идеално, једним ударцем две муве - нит признање Косова нит стапање у лудило ЈевРопске Уније - добитна комбинација за Србију. Можемо наставити замајавети ЈевРопске луде са причом о ЈевРопском путу Србије и истовремено стварати основ за Евро-Азијску унију и у томе нам, зачудо помажу Немци. Не био никако ваљало да допусте да уђемо у ЈевРопску лудару без признања Косова, овако смо безбе4дни - нит ће мо признати Косово нит ће мо ући у ЈевРопску лудару.
  • 32

    19.01.2023 10:28
    ali.... mi ne zelimo u eu
  • ///

    19.01.2023 10:14
    Da je previše ,previše je od vas,još samo da tražite da svoju zastavu stavite na Avalski toranj.Što niste uslovili Hrvatsku da vrati protjeran narod to jest svoje građane na svoja ognjišta.
  • Luka

    19.01.2023 09:51
    Ulazak u porodicu EU
    Ulazak u EU porodicu se zasniva na krsenju medjunarodnog prava i na štetu sopstvenog Ustava iako pet članova te iste porodice ne priznaje tkz Kosovo drzavu.
    Dragi Manuela,i, onda ili izbacite iz porodice tih 5 neposlusnih clanova iste.
    Kosovo i Metohija je srce Srbije!
  • Goran

    19.01.2023 09:50
    Goran
    To znamo odavno! Mene zabrinjava ako nam zavrnu slavine....e tada bice gore nego 90-ih,pucicemo za 48h!!! Gradjani vise nemaju zdravlja,strpljenja...za jos gore siromastvo od ovoga!!! Moramo biti objektivni i pametni kako bi izbegli,ekonomski Genocid i konacno istrebljenje ovog naroda! Priznati Kosovo uz direktno,primanje u EU i novcane,pomoci i nadoknade u narednih,nekoliko decenija sa cvrstim,garancijama EU i SAD! Rusi i Kina u pvome nam sigirno nejce,pomoci kao sto se plasira u javnosti jer nemaju,interesa!
  • www

    19.01.2023 09:49
    Dok to dođe na red, vas iz Nemačke više niko ništa neće pitati. Kao što vas nisu pitali ni za rat protiv Rusije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna