Autor: FoNet

Info
23.01.2023.
09:26
Evropska unija razmatra mogućnost korišćenja zaplenjene imovine ruske Centralne banke u iznosu od 300 milijardi dolara za obnovu ukrajinske infrastrukture uništene tokom ruske invazije na Ukrajinu.
  • Zemlja čudesa

    24.01.2023 16:41
    Sačuvajte te pare
    Sve ima svoje posledice... Uvozićete ruski čelik, uranijum, dijamante, naftu, gas i sve ostalo samo preko posrednika po drastično uvećanoj ceni, što će privredu EU učiniti nekonkurentnom na tržištu. Rezultat je neminovno stagnacija i propadanje. I to samo pod uslovom da Rusija ne bude ugrožena, pa vas ne raznese nuklearkama. Srećno!
  • Nikola

    23.01.2023 11:33
    @Rajko
    EU već ne izvozi ništa u Rusiju, i trudji se da do naredne godine ne uvozi ni naftu ni gas... Veštačko đubrivo se proizvodi i u drugim delovima sveta. A prekookeanski brodovi su ogromni, i transport ne utiče značajnije na cenu... Svi će morati da odluče "na koju će stranu". Gvozdena zavesa se podiže na granicama Rusije, i postojaće samo vaši i naši. Važno je da Brazil, JAR i Indija donesu ispravnu odluku, tokom narednih godinu dana.
  • Rajko

    23.01.2023 10:10
    Igranje vatrom
    Budu li stvarno to uradili, mogu da zaborave na izvoz bilo čega u RF kao i na uvoz retkih metala, ruda i minerala. A videćemo sledeće godine da li će moći bez fosilnih goriva i mineralnog djubriva iz RF...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna