Autor: Beta

Info
24.01.2023.
06:40
Politički analitičari u Prištini ocenili su da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nagovestio da će prihvatiti nemačko-francuski plan za Kosovo, i da je sada na potezu kosovski premijer Aljbin Kurti
  • Lalo

    24.01.2023 09:49
    pitam se, pitam
    Da li su vlasti Kosova ispunili ijedan zahtev koji je pred njih postavljen? Famozna ZSO, koja ima samo funkcije u kulturi, obrazovanju i nešto u socijalnoj zaštiti, a nikakvu vlast - ni izvršnu, ni sudsku, ni zakonodavnu -, pa samim tim ne znači apsolutno ništa, trebala je biti formirana još pre deset godina, kada je potpisan tzv. briselski sporazum. To je bila obaveza kosovskih vlasti.

    Jedino je bitno da je američka baza u sigurnom i mirnom okruženju i da se izgradi komunikacija od albanskih luka ka Nišu, ništa drugo nije bitno i to je jedina funkcija Kosova. Da im je stalon do Kosova, podigli bi životni standard tamo i izgradili demokratsko društvo. Srbija im tu nije bila nikakva prepreka.
  • Puč

    24.01.2023 08:55
    Vučić izvodi Državni Puč pred izbore nije rekao da će da prizna nezavisnost Kosova jer nebi dobio ni jedan glas. I pošto je na prevaru dobio glasove Vučić sada radi ono za šta nije dobio glasove i izvodi Puč drži celu Srbiju kao taoca. Ali primetna je jedna stvar da je prilično sam u ovome, nema oko njega ni Sns funkcionera koji guraju ovo i daju izjave u pravcu nezavisnosti Kosova. Totalno je sam Vučić i u priličnoj opasnosti od neke odmazde, uz onu njegovu pratilju jedino se on pojavljuje na konferencijama, sve sam komentariše, ubacuje teme, sam sa sobom priča, mislim da su ostali Sns preplašeni od odmazde Srba zbog izdaje Kosova i neće da se mešaju u ovo i tako dovode u opasnost sebe i porodice. Opozicija pogotovo neće da se meša, jer svi izjavljuju čak i Djilas da je nezavisnost Kosova u UN crvena linija. Za ovo što radi Vučić i kako izgleda u ovoj izdaji Kosova je Njegoš jednom rekao "Sirak tužni bez idje ikoga" .
  • Voja

    24.01.2023 08:35
    Kakav spin,Kurti kao u problemu,njihovi analitičari kao brinu šta će biti sa njim,kao brinu o ZSO,koga više foliraju ovi naši izdajnici,svi članovi kapitulacije su u korist Albanaca!
  • Cocco

    24.01.2023 08:25
    Još samo da i Kurti prihvati otcepljenje Kosova (bez Metohije - to Kurtiju ne treba), pa da se udari ne jedno veliko slavlje Vučićeve pobede!
  • Milovan Radovanovic

    24.01.2023 07:37
    Jedno pitanje? Ko su Ameri i ko su tih 5 da bilo kome na ovoj zemlji govori sta treba i sta netreba i da prete? NE je odgovor dragi moji. Oce nas opet napasti NATO? E pa onda trebamo da se branimo. Oduzimanje necije imovine, zemlje i integriteta svake zemlje Vam je sad primer Ukraine i jos 32 zemlje gde je Amer i CIA dali prste. NE.
    Bolje grob nego Rob. Idemo mi u Texas i kazemo nemozete Vi ovde da zivite iselite se u Pensilvaniju?
  • A3

    24.01.2023 07:29
    Očigledno
    Okreni, obrni dobro neće biti, pogotovo za Srbiju. Mnogo se grešilo i igru su vodili nesposobni politikanti.
  • Av

    24.01.2023 07:21
    Zato je i doveden i zato je ovoliko dugo zadrzan, dok ga pustaju da radi po Srbiji sta zeli

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna