Autor: 021.rs

Info
31.01.2023.
13:37 > 14:30
Na auto-putu Novi Sad - Subotica stvorile su se gužve zbog sudara šlepera i kamiona posle isključenja za Sirig u pravcu Subotice, kao i potom u suprotnom smeru zbog požara na vozilu nedaleko odatle.
  • Karlo Etelka

    01.02.2023 20:04
    A koliko Vas ima veci ili veliki aparat za gasenje u autu? 99% vas ga nema uopste. 3 puta sam vec spasio veci pozar i stetu iako nikad nisam trazio da mi vlasnici kupe novi aparat fuj fuj fuj netrebo mi.
    Spasite nekome zivot i imovinu jer i sa manjim u pocetku mozete da barem ugasite koliko toliko naravno cim bukti jako nema sanse ni sa onim vecim iz zgrada da cete uspeti. Meni je uspelo vredi pokusati.
  • TOM

    31.01.2023 23:01
    TOM
    @veverica @strasno Veze nemate odmah sutra Vozacke u Policiju. Paceri jedni vas 2je ste opasnost na Drumu Znaci oma sutra da se prave Konfete od Vozackih !
  • nije Mile veverica

    31.01.2023 16:00
    Zakon
    Nije mi jasno kako kamion pretiče kamion kada im je ograničenje takvo da ne mogu brže voziti.
    Zato se i uvela zabrana preticanja teretnih vozila na autoputevima po Evropi. Pa se leo voze u koloni.

    Ima i to mane kad ih stigneš a treba da se isključiš, ali zato MORAJU DA DRŽE ODSTOJANJE.
    Policija je tu da češlja po zakonu. I one koji ne drže odstojanje i one koji voze preko ograničenja (tako i putnički saobraćaj).
    Naši se drže slova zakona samo kad su preko granice.
  • Strasno

    31.01.2023 13:50
    Sudar dva slepera.
    A ja sam imao priliku da vidim zamalo sudar dva slepera na auto putu BG-NS, jer se prvi razbesneo na drugi... Posto je drugi malo gnjavio dok je preticao treci.
    Skoro je bio totalni haos ispred mene. Dobro da sam bio na distanci iza njih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna