Autor: Beta

Info
03.02.2023.
20:33 > 20:33
Pentagon je saopštio da se "kineski špijunski balon sada nalazi nad centralnim područjima SAD", a Vašington je odbacio tvrdnje Pekinga da se letelica ne koristi za nadgledanje.
  • B

    04.02.2023 08:48
    V
    Cjela Amerika se uplasila kineskog balona..Balon hahahaha,,pa sto ga ne probuše??
  • NN

    03.02.2023 21:58
    paranoja
    Pa, njima se stalno priviđaju razne opasnosti, pa u to ime tamane sve oko sebe! Kad je pretnja, neka ga obore, samo što to izgleda ne umeju! To je pretnja, a kad Pelosi ode na Tajvan, to je onako, bezazleno. Čovek zaista mora da se zapita je li u toj zemlji ostao neko pri čistoj svesti, ko je u stanju da misli logično? Naravno mislim na politički establišment, normalnih ljudi svuda ima, samo tamo izgleda da moraju da ćute!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna