Autor: Tanjug

Info
05.02.2023.
14:50 > 18:58
Ivana Štrbac iz Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) izjavila je da su garaže "zvezde" tržišta nekretnina u Srbiji kada je reč o nepokretnostima.
  • Vlada

    05.02.2023 21:58
    @B
    Druze, ako dodje do rata na teritoriji NATO zemalja to automatski znaci i kraj sveta ovakvog kakvog ga poznajemo, jer je velika verovatnoca da ce biti upotrebljeno nuklearno naoruzanje a u tom slucaju, dzaba ti kuca na selu ili bilo kom prknu zemaljskom.
  • B

    05.02.2023 19:34
    V
    Tacno da nasi ljudi koji imaju u inostranstvu ustedevinu zele investirati u nekretnine,,pogotovo tko se boji rata na teritoriji NATO zemalja..Savjet analiticara je da se kupuju kuce na selu sa bastom vocnjakom i bunarom.u slucaju financiskog i energetskog kolapsa da se moze PREZIVJETI Beograd i Novi Sad nisu rjesenje ako do tog scenarija dode SRETNO

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna