Autor: Tanjug

Info
17.02.2023.
09:36
Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović kaže da odluke koje donosi u radu tužilaštva imaju za cilj da doprinesu efikasnijem postupanju i ujednačavanju tužilačke prakse.
  • Mučenik

    23.02.2023 17:48
    KRADU, A ČESTITI?
    Tužiteljka Višeg javnog tužilastva u Beogradu Bojana Savović koja je duže od godinu vodila istragu oko malverzacija i kriminalnih radnji vodećih u EPS, smenjena je nakon hapšenja šest osoba umešanih u kriminalu u EPS-u za 7,5 miliona dolara, tokom izvođenja radova na TE Kostolac B, a špekuliše se da se šteta od malverzacija u EPS-u meri u milijardama evra. Za ova kriminalna dela uhapšena su odgovorna lica u EPS, CIP, Bauwesen i Italiana Construcioni. Za nezavršene poslove overavane su situacije kao da je sve završeno kao pod konac po projektima, pare su zgrtali uhapšeni i njihovi šefovi i rođaci. Nakon svega treba da odgovara tužiteljica jer, nije uzela pare, a otkrila načinjene štete i same činitelje. Zbog ovoga, treba uhapsiti tužiteljicu, a osloboditi uhapšene i nagraditi lopove i kriminalce. Narod se pita gde plovi ovaj naš lopovski brod, a njegovu trajektoriju ne znaju niti ΛV, niti A. Brnabić i njeni, slični njoj, ministri.
  • Pedja

    17.02.2023 13:18
    Dno
    U inače katastrofalnom pravosuđu Srbije, tužilaštvo je najgori deo. Zaista veliki uspeh, biti najgori u takvoj konkurenciji.
  • Pele

    17.02.2023 10:18
    Sprečiti korupciju
    Kriminal je zlo našeg društva pogotovu sistemska korupcija. Da smo svi približno isti pred zakonom mi bi procvetali u svim sferama društva. Stop korupciji.
  • Cubi

    17.02.2023 10:04
    Ako si rekao svaka cast samo praksa govori sasvim suprotno i nisu svi jednaki pred zakonom ni u praksi a ni u teoriji, funkcioneri uzivaju imunitet..
  • NN

    17.02.2023 09:59
    Tužioca
    smo u jednom slučaju bukvalno vijali po hodniku suda da preuzme predmet, poslednjeg dana roka.
    Na svu sreću hodnik je imao kraj, pa mu je uručen u kancelariji u koju je utrčao.
    Katastrofa od sudstva u opštem smislu !
  • Zemlja čudesa

    17.02.2023 09:46
    Jel’ ovaj laže sebe ili nas?
    Kome ste vi "razbili kombinaciju", jadna li vam majka? Korupcionaške afere na sve strane, ograničene istrage Jovanjice i Belivukove ekipe, Krušik gurnut pod tepih... Predugačko je i za nabrajanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna