Autor: Tanjug

Info
26.02.2023.
14:11
Premijer Kosova Aljbin Kurti primio je zajedničko pismo Emanuela Makrona, Olafa Šolca i Đorđe Meloni povodom sastanka koji će sutra biti održan u Briselu o evropskom predlogu za KiM.
  • @SRB IN

    26.02.2023 19:46
    @SRB IN, Kako to misliš da Kosovo uđe u Nato ? Sa potpisom ili bez potpisa Srbije ? Bez potpisa Srbije može Kosovo da uđe u Nato ali to je ništa, prevara i ništa ne znači. Ali ako Kosovo uđe u Nato uz potpis Vučića odnosno pristanak Srbije to je nacionalna veleizdaja ! Ako Vučić misli da će da mu prođe to tako što će da potpiše papir u kome je izostavljena rečenica i biti propušteno da piše "Srbija ne pristaje da Kosovo uđe u Nato ili bilo koji drugi vojni savez" bolje da ne pokušava, cela Srbija to prati.
  • SRB IN

    26.02.2023 15:31
    Kurta i Murta
    Svi znamo ko su Kurta i AV AV Murta. Suština je da Kosovo hitno ulazi u Nato. Bombardovani smo zbog toga. Sve ostalo je zapadu nebitno. Po Kumanovskom sporazumu mora da bude demilitarizovano. Demilitarizovano je samo od Srpskih snaga...
  • Peroo

    26.02.2023 14:35
    Ako potpise suditi mu za veleizdaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna