Autor: Tanjug

Info
03.03.2023.
12:01
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom i obavestio ga o poslednjoj rundi razgovora u Briselu.
  • Voja

    03.03.2023 22:35
    Vučić je Hilov potrčko i potparol Rio Tinta .
  • Salveta bez potpisa

    03.03.2023 18:18
    potpis ni na salvetu
    Ne dati nikakav potpis ni na salvetu, ako se pre toga ne ispuni ono što je potpisano, a to je ZSO ! Dosta je laži, izdaje i prevara, ZSO dok Priština ne ispuni nema više nikakvih dodatnih dogovora, ni potpisa, aneksa, salveta, i ničega. Vučić nisam siguran da zna koliko je nezadovoljstvo u narodu sa ovim što radi, pre svega jer pred izbore ovo nije rekao, i tako je dobio glasove na prevaru koje sada da su izbori sa ovom temom Kosova nikad nebi dobio, Sns i Vučić nebi sada prešli cenzus.
  • cokanj

    03.03.2023 17:07
    usna h.
    Njegov sekund na vlasti srbiju košta gubitka teritorije. Za koju godinu neće biti srbije biće on kao faraon. Zlo zla.
  • Dragec

    03.03.2023 14:36
    Jeb.. ti
    Predao deo države za Zajednicu skupštine stanara!
  • Sve po zasluzi

    03.03.2023 13:40
    Šta god da traže, daj.
    Kosovo sa sve Metohijom, Jadar, Sandžak, sve.
    Svima njima je bilo u redu višedecenijsko čerupanje i ponižavanje Vojvodine, svi su ćutali.
    E pa sad je đavo došao po svoje, a moj je red da okrenem glavu.
    Pošteno.
  • Dr

    03.03.2023 13:12
    Dr
    Vučić nema pravna ovlascenja da predaje deo Srbije koja je Ustavom zagarantovana! Desilo se tako nešto Srbija i zakoni vise nisu validni jer nepostoje sto će narod natjerati na gradjansku neposlušnost koja bi bila legitimna! Obaska sto se spremaju Demonstracije ovog meseca zbog Veleizdaje!!! Vidimo se Braco i Sestre…nijedan narod neda svoju zemlju nikada nit pod kojim uslovima!!!
  • Бранислав

    03.03.2023 13:11
    Вучић нема мандат да потписује било шта...дај ванредне изборе на свим нивоима па ако за ову своју политику опет добијеш већину потписуј !
  • Z

    03.03.2023 13:00
    Komedijaš
    Ma bravo!
  • zztop

    03.03.2023 12:54
    Ajd nemoj više ako boga znaš...
  • Mihailo

    03.03.2023 12:20
    Mihailo
    Ova je sve predao!!! Ta Zajednica nema nikakvog smisla jer je u okviru Države Kosovo sto je čisto priznanje i veleizdaja od nacionalnog značaja! Ovim se ubrzo otvara paklena kutija za još veće rasparcavanje Srbije jer na ovo imaju prava Vojvodina i Sandžak sto će zasigurno iskoristiti i za kraći period dobiti vise od Autonomije! Bez obzira na to ove Zajednice se mogu prekinuti kao i ponuda koju AV nemoze odbiti jedino ostavkom AV i sačekati vanredne izbore za novu vladu Srbije i Predsednika! AV nema prava da ovo potpisuje u ime gradjana ni pokojem zakonu ni Ustavu ove zemlje! Pod hitno ovo prekinuti po svaku cenu jer dragi gradjani nestajemo kao narod i zemlja vrlo brzo!!!….možda je to i najbolje jer narod koji je inferioran i apatična nezasluzuje ništa a kamoli zemlju za koji su naši predci ostavili živote!!!
  • Kada zine- laže!

    03.03.2023 12:11
    "Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom i obavestio ga o poslednjoj rundi razgovora u Briselu."

    "Ambasador Sjedinjenih Država u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da Rio Tinto nije samo običan rudarski projekat jer će imati veze sa modernom ekonomijom i rekao kako pokušava da o tom pitanju sarađuje sa Vladom Srbije i da se SAD trude da podrže Rio Tinto, koji je delom, iako ne u potpunosti, američka kompanija."
  • Pravi Patriota

    03.03.2023 12:08
    Ja sam neko ko je '91 bio u uniformi u Ravnim Kotarima, "99 opet u uniformi usmeravao topdžije i raketaše na mete u vazduhu. Poslednjih 20 godina sam radio širom sveta, dosta i u US, sarađivao i izgradio profesionalna i lična prijateljstva i odnose poštovanja.
    Ali kada vidim da Hil otvoreno govori da podržava Rio Tinto i shvatim da naš predsednik samo ponavlja njegove reči kao pokvarena ploča, sto, dvesto puta pri čemu u Americi NEMA proizvodnje litijuma u plodnim, vodonosnim i gusto naseljenim područjima - e onda stvarno popi@#$%.

    Neće moći bre!!!

    Izdajnici! Strane sluge!
  • Samo pitam

    03.03.2023 12:07
    A zašto ne kažeš otvoreno narodu kao što i sam Hil kaže da ste pričali o daljim koracima za Rio Tinto ... ?
  • Istine radi ...

    03.03.2023 12:06
    Nisi ti išao da ga obavestiš o toku razgovora već da primiš dalje direktive za Rio Tinto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna