Autor: Euronews Srbija

Info
12.03.2023.
20:04
Razvoj veštačke inteligencije (AI) je u proteklih nekoliko meseci napravio ogromne iskorake i njena upotreba je naglo porasla - posebno nakon lansiranja OpenAI-ovog ChatGPT-a.
  • Bing

    13.03.2023 16:52
    da...
    Na pitanje "šta će se desiti ako sledeći virus ne bude koronavirus već masivni kompjuterski virus koji uništava i zaključava sve naše kompjuterske sisteme?" odgovor ćemo dobiti u sledeće dve do tri godine.. U Davosu je najavljeno da će se dogoditi masivni sajber napad... I kao rezultat tog napada biće uvedena digitalna valuta u celom svetu.. Lepo ludi sami rekli, javno... tako da ćemo veoma uskoro saznati... I kako izgleda veliki sajber napad.. I kako svet izgleda kad se ukine keš...a narodu se po kineskom modelu osim digitalne valute, uvedu i socijalni poeni...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna