Autor: Tanjug

Info
14.03.2023.
10:47
Srpski ministar privrede Rade Basta ima neko čudno razmišljanje, kada govori da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji, izjavila je Marija Zaharova.
  • zztop

    14.03.2023 17:01
    Ono kad ti lupa čvrge portparolka ministarstva za gubljenje vremena i inostranih poslova ... i vučića je oprala zbog sedenja na maloj stolici kod trumpa onomad ko siroče ...
  • Zoran

    14.03.2023 15:58
    Nije nego
    Klupko se odmotava munjevito,svi stakori koji decenijama iz ilegale rovare za interese zapada morali su da istupe iz svojih rupa i da otvoreno napadnu Rusiju,sad barem znamo ko muti vodu . .
  • predrag

    14.03.2023 14:36
    Jogi Letač i ostali
    Mladi ste ljudi i ne pamtite druga vremena osim zadnje decenije gde je sve na prodaju. Samo korist ?!
    Nema koristi kada je pitanje da li je nesto ispravno ili ne, inace smo svi prostitutke.
    Cinjenica je da Ameri pola zemalja sveta kupuju, plate sve te Zelenske, Gvaide, Klicke, pa sve one sto su izazivali obojene revolucije, ukljucujuci Tijenanmen i SRJ...
    Tako su na ulici postavili svoje kvislinge i u Ukrajinu. Rusi, buduci da su neka super-sila sa 5000 atomskih glava, samo da ce da gledaju kako im NATO ulazi u Moskvu, tesko ..
    Inace ja sam zahvalan Rusima za ova ovde preostala radnicka i ljudska prava, obrazovanje, preostalo zdravstvo..da nije bilo Lenjina i tih komarada, ovde bi sve bilo "nehigijensko naselje" !!
    Treba znati to !!
  • Jogi Letač

    14.03.2023 13:16
    @predrag dok se Rusija meša samo u unutrašnje stvari Ukrajine, Srbije itd.
    Kod mene ovaj ministar ne uživa nikakav ugled, kao ni jedan u današnjoj Vladi, s obzirom da ne rade svoj posao, ali smo prilično nisko pali kao država, kada dotična MZ, neki portparol u Rusiji proziva jednog ministra suverene države.
  • Ko se to

    14.03.2023 12:59
    javio da komentariše srpske ministre? Drugar'ce zaharova, Srbi imaju pravo da kritikuju svoje ministre, a vi lično imate preča posla u Ukrajini i vaš komentar ima težinu bapskih pijačarskih priča. Ipak imate neku javnu "funkciju" u rusiji i treba da učite malo koji nivo dostojanstva ide uz nju.
  • Majda

    14.03.2023 11:58
    Od Rusije ništa dobro...
    sankcije Rusiji ... što pre
  • Мунгос

    14.03.2023 11:53
    Баста је школски примерак српске пете колоне. То смо видели још онда када је лобирао за америчке нуклеарне електране.
    Када је уочио овакве његове високопрофесионалне вредности петоколонаша, Вучић га је одмах поставио на високорангирано место америчког министра у влади Србије, где има могућности да практично дође до изражаја, и спаси Вучића могућности да испрља руке.
  • predrag

    14.03.2023 11:34
    Kao i pojedinac, tako i narod i drzava treba da imaju integritet, suverenitet, karkater ..
    Onaj koga nece biti kuci sramota od zene i dece, uveo bi sankcije Americi zbog mesanja u unutrasnje poslove zemlje, izazivanja ratova ..
    Zabrana prodaje koka-kole, ajfona ..

    Svaki drugi put ide u propast, dugorocno ..
  • Voja

    14.03.2023 11:19
    Sankcije
    Sankcije okupatoru će doći, samo je pitanje vremena.
  • Rasa sa salasa

    14.03.2023 10:57
    Zlatni su ovi što brinu brigu tuđu. Daleko im lepa kuća.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna