Autor: Tanjug

Info
20.03.2023.
07:06
Profesor na Univerzitetu "Džons Hopkins" u Vašingtonu Danijel Server smatra da poslednja verzija aneksa sporazuma Beograda i Prištine, ima dva velika nedostatka.
  • Crnogorac NS

    20.03.2023 10:37
    Kako ovom Serveru više ne dosadi, nikako da se okane Srba ? Sećam ga se da je u Crnoj Gori govorio protiv crkve i litija, i na kraju je baš bilo obrnuto od onoga što je zagovarao. Tako će se i sada desiti sve obrnuto od onoga što zagovara. Vreme je da pređe da komentariše neke druge države ima ih toliko po Africi, Aziji, Evropi ili Južnoj Americi sve su željne njegovih saveta
  • Cicka

    20.03.2023 08:39
    Dok ne dodje u neku Enklavu ili bilo gde gde zive Srbi na KiM da tamo i sam zivi gospodin Server ali i ostali ne bi smeli nista da pricaju jer ocigledno ne poznaju situaciju i ne znaju na sta lici zivot koji Srbi zive u strahu a pogotovu ne znaju sta rade Albanci u vezi hapsenja Srba i na sta lici njihovo pravosudje .
    Laz je gospodine Server da Srbi mrze bilo koga , Srbi jedino sto mogu da mrze to je nepravda i siledzijstvo a to ne voli ni jedno PRAVO , ako postoji tako nesto po svetu sto se tice PRAVA , zapamtite to vec jednom gospodine Server i ne vadite se mrznju Srba .
  • Sudar sa realnošću

    20.03.2023 08:09
    30 godina je bunio narod protiv USA i EU, zavadio i zaratio sa svim komšijama!
    A sada, nakon što Srba nema u Hrvatskoj i na Kosmetu je okrenuo priču za 180° i sada će ga ta ista Alerika i Evropa držati na vlasti da i Srbiju razvali rudarenjem, toksičnom industrijom i preradom i da postanemo smetlište Evropske Unije!
  • Apsurdistan

    20.03.2023 08:05
    "Srbija može da se povuče iz svih sporazuma sa Kosovom, jer su nepotpisani. U stvari, nije mnogo implementirano. Čak ni Kosovo. Potpisi bi napravili veliku razliku. Zato Vučić i pruža otpor", piše Server. Američki profesor kaže i da su Amerikanci i EU navodno izvršili veliki pritisak na premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, dok su "zauzeli drugačiji pristup prema Vučiću, i kako dodaje, unapred ga nagradili".

    I da mu USA i EU obezbeđuju minimum još jedan mandat a verovatno i dva jer je on garant da će sprovesti sporazum, brutalno ugušiti bilo kakve proteste a i protiv narodnoj volji dozvoliti rudarenje litijuma!
  • T

    20.03.2023 08:01
    T
    Ako je tako,oterati Vucica i raspisati izbore za novog Predsednika i Vladu! Ostane li ovako,ode sve u majcinu i Srbija i narod!!!
  • Ratko

    20.03.2023 07:52
    Kad vi jednoj svojoj saveznoj drzavi dozvolite nezavisnost tek onda mozete pricati sta Srbija treba ponuditi Albancima na svojoj teritoriji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna