Autor: Kamatica

Info
22.03.2023.
06:48
Ponekad komplikovane bankarske procedure dovedu do odobrenja kredita, a ponekad nas banke odbiju, zbog nečega što im se ne dopada u našoj finansijskoj slici.
  • Rl

    23.03.2023 10:21
    Ne sto mogu da vas odbiju, nego sto mogu i da promene dogovorene uslove mesec dana nakon apliciranja, a pre odobrenja kredita, kao sto su meni uradili...
  • V

    22.03.2023 09:09
    Mene je odbilo u dve banke, jer nisam imao nikakvu kreditnu istoriju... Plata pristojna, redovna i cista, bez ikakvih dugova. Nudili mi neki mali kredit, cisto da dobijem kakvu-takvu kreditnu istoriju, ili kreditnu karticu.
  • He

    22.03.2023 08:57
    He
    Pa da ispunjavam sve to kredit mi nebi bio ni Potreban! Marss! Ukinuti banke i uplate preko njih jer samo uzimaju pare za koje usluge…sto si morao otvoriti račun za platu i penziju! Oni koji imaju para neka rade sa njima i NEK oci vade sa njima a narod neprisiljavajte jer ovo je Balkan prisila i prinudna se preko noći preokrene?
  • Laki

    22.03.2023 08:56
    Ja znam da kredit ne mogu dobiti, ne zato što sam nesolventan ili imam malo godina radnog staža već zato što sam preduzetnik. Kada se otisnete u preduzetničke vode u u ovoj zemlji pozdravite se sa bilo kakvom mogućnošću dobijanja kredita. U normalnim državama banke se tuku oko kreditiranja uspešnih preduzetnika dok je kod nas to potpuno obrnuto. 23 godine sam uspešan preduzetnik sa visokom stručnom spremom i pokušao sam dva puta da dobijem neki kredit. U bankama samo što se nisu smejali kada sam došao. Sada posle 23 godine u preduzetničkim vodama i sa 32 godine radnog staža razmišljam da možda i nije loše što mi nikada nisu dali kredit. Naučio sam da se "prostrem" koliko sam dugačak i da tako funkcionišem. Možda mi je zafalilo za neku opremu i poboljšanje usluge ali sve se kupilo i sredilo i bez banaka.
  • fuj banke

    22.03.2023 08:05
    Ako ste nedajbože privatni preduzetnik sa 20 godina postojanja radnje i uspešnog rada, nemojte ni da pitate, odgovor je NE!
  • Slanobarac

    22.03.2023 07:41
    Izmisle razlog
    Verovali ili ne ... odbili su me jer sam uplaćivao kladionicu, iako nisam imao drugi kredit ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna