Autor: N1

Info
25.03.2023.
21:01
Šef Jedinice za konkurentnost u NALED-u Marko Danon kaže da je obim sive ekonomije znatno umanjen u poslednjih pet godina.
  • Dragan

    27.03.2023 06:51
    najveća prevara
    države su neto plate. Da se isplaćuje bruto, pa da radnik sam vidi koliko mu država uzima i gde novac ide, ne bi pizdeli na gazde, već bi se borili za svoja prava. Drugo, država nam je najveća nelojalna konkurencija, motiviše uvoz i dala je bankama da nam rade šta hoće.
  • dakle

    26.03.2023 09:03
    Znači "set mera" se sveo na uterivanje reketa povećanjem broja inspektora i potkazivanjem od strane radnika.
    Ne daj bože da se smanji administracija, poveća neoporezivi deo plate, uvede isplata bruto plate da radnici vide gde ide njihov novac.
    Sekta nastavlja da cedi, dok bude imala koga. Posle će se vrhuška spakovati pa na Mauricijus, a prašinare će oblepiti katranom i perjem.
  • Uroš

    26.03.2023 08:40
    Sve pogrešno
    Rešenje je u rasterećivanju kojekakvih izmišljenih nameta i uslova, a ne u "jačanju" inspektora. I to na garantovan decenijski rok, a ne kao sada gde se stalno nešto menja.
    Ukinuti "reket" tv pretplate za pravna lica i preduzetnik, tzv. "ekološke" naknade, pristup javnim službama i podacima(RGZ), obavezna nepotrebna članstva. Uvesti besplatan program obrade i pristupa e-faktura

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna