Autor: RTS

Info
03.04.2023.
08:42
Startuje primena novog modela samooporezivanja frilensera, a u drugom kvartalu stiže i portal za prijavu poreza.
  • Nefrilenser

    03.04.2023 13:26
    Ne pada mi na pamet
    Zarađujem 2500e, sve mi leže na račun u UK gde sam otvorio firmu, ne plaćam porez tamo, niti ću ovde. Sam sebi uplaćujem privatno penziono i zdrastveno. Državi i lopovima ništa.
  • Nesa USA

    03.04.2023 11:33
    Otvorite post restante
    postanski pregradak u prvoj najblizoj posti drzave EU Osijek,Segedin,Temisvar,Sofija to Vam je besplatno treba samo pasos i mozda nesto sitno nadoknada 2,3 eura mesecno i kazite im da Vam posalju cekove na Vase ime i prezime i post restante u bilo kojoj najblizoj posti u EU uzmite para i vratite se nazad za Srbiju.

    Moze 600 miliona eura za prenos premier lige koji kosta 35 miliona zvanicno ako niste iz Srbije,moze nacionalni stadion 400 miliona eura a kosta 150 miliona moze i cek na post restante u prvoj najblizoj posti drzavama EU za gradjane Srbije.

    Svakoga koga poznajem u Srbiji da je ostao i radi freelancing radi tako i niko im nista ne moze.Sve je po Zakonu.To nije nikakav prestup unovcavanje cekova iz inostranstva na post restante drzavama EU.Po Zakonu drzava EU nema prava da da nikome podatke o primaoca ceka.

    Sve sto primate novac u Srbiji ide Vam 50% poreza za nacionalni stadion,za nove izbore,za novi kumov McLaren i Lamborgini i za novu vilu od 4 miliona eura na Dedinju.

  • Jova

    03.04.2023 10:53
    I šta sad?
    Pitam:
    Šta je sa onim da su jurili 5 godina u nazad?
    To i dalje jure ili je to oprošteno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna