Autor: Danas

Info
30.04.2023.
17:16
Iako su četiri godine koliko je provela kao ministarka pravde u Vladi Mirka Cvetkovića najupečatljiviji deo biografije Snežane Malović, ceo njen radni vek orbitirao je oko Tužilaštva za ratne zločine.
  • V5

    01.05.2023 06:33
    Veĉinom karijeristi
    Srbija je puna palih heroja i preletača. Neki uspeju da se vrate u politički život uz pomoć sekte, neki se povuku iz javnog života. Jedno je sigurno, takvi nikom ne nedostaju i bolje bi bilo da nikada nisu bili u politici.
  • Sloba53

    01.05.2023 06:22
    Srbija je ubijena kad su smenjeni liberali , kad je na vlast došao SM ,
    kad je ubijen Đinđić i konačno kada je vlast preuzeo Koštunica.
    Vojvodina je uništena kada je za nju počeo da se bori Čanak.
    Koštunica i " veliki strateg " Tadić su omogućili dolazak naprednjaka koji su iz Srba izvukli na površinu sve što je najgore.
    Živela Srbija .
  • dijasporac

    01.05.2023 01:54
    @Nikola
    A o'kle su Vulin, Vucevic, Gojkovic? Pa Goca Comic, Dragin, Bojan dr Pajtic.. Samo da se zadrzimo na Ujvideku, da ne idemo do Beckereka, Szabatke i ostalih ravnicarskih mesta koje su iznedrile nekada moje i vase a danas samo vase vlastodrsce. U sustini bahatih politicara u Vojvodini nikad nije falilo, jos od vremena 1945 kada su otimali tudju imovinu, uzimi letinu zene i same zivote, pa Titovih podguznih muva koje su izdale svoj narod zarad laznog bratstva i jedinstva i socijalistickog samupravnog drustva, pa preko Milisovicevih poslusnika Kerteza, Radomana dr Bozovica (najveceg olosa medju svima njima po mom vrlo subjektivnom osecaju), pa DOSovih pljackasa, radikalnih lopova, DSovih mutivoda i na kraju do naprednjackog olosa.
    Jel' iko ikad radio za taj narod a ne za svoje gazde i za svoj dzep, jel se iko trudio da tu sutra, za 20 ili 50 godina bude bolje? A gde im je sedio/sedi gazda kog su sluzili najmanje je bitno..
  • 90 posto

    30.04.2023 22:24
    Svi mi koji smo u tom poslu znamo da je procenat zasluženo otpuštenih bio preko 90%. A onda su se učlanili u SNS i vratili još moćniji...
  • dijadporac

    30.04.2023 21:51
    @Nikola
    Nije ista fela, u vreme demokrata si ipak morao da imas zavrsen regularan fakultet za neku visu drzavnu funkciju a u vreme naprednjaka diploma nije imperativ, mozes i sa kupljenom diplomom sa Megadensa ili Edukona da obavljas takvu funkciju. Sve sto nije valjalo u vreme demokrata u vreme naprednjaka je jos nadogradjeno, negativnosti su narasle kao kvasac. Ne branim ja demokrate, mislim da su i odgovornije za danasnje stanje od naprednjaka jer su otvorili put za ovakvo negativnu selekciju, korupciju i raspad u drzavi, ukratko oni su zapoceli ovo a imali su sanse i sve nade nas ostalih da povedu zemlju u pravom smeru.
  • BjelogrdićBezMorala

    30.04.2023 21:12
    @Novosađanin
    Iskreno verujem!

    Da li ste i dalje član SNS-a? Da li ste ponosni?
  • Joca

    30.04.2023 21:05
    Eeee...
    Sjaši Kurta da uzjaše Murta. Svugde i oduvek.
  • Advokat

    30.04.2023 20:24
    Svaka joj cast
    ..samo je steta sto nije vise sudija najurila a ja iako radim ovaj posao 20 godina ne znam ni za jednog koji valja da je tada bio razresen!
  • Sima

    30.04.2023 19:11
    Samo u Srbiji mozes biti ministar pet godina od zavrsetka fakulteta,to je bilo u carstvu Demokrata,sad je jos gore u carstvu Naprednjaka ne moras uopste ici na fakultet.Mi smo jedan junacki narod ali mnogo zatucan.Nije nam valjao Kralj,valjao nam je Josip Broz,kojeg smo voleli kao komunistu a on to nije bio,valjao nam je Milosevic,kojeg smo voleli kao Srbina a on bio komunista,nismo voleli Đinđica koji je bio realan Srbin,zato je i ubijen,sad volimo Vucica koji se predstavlja kao veliki Srbin a on to sigurno nije,on je nesto izmedju Josipa i Milosevica.
  • Nikola

    30.04.2023 18:11
    Eto sa se podsetimo ,,stručnosti" demokrata. Ista su to fela, bivši i sadašnji! Jer da nije bilo bivših ne bi bilo i ovih sada! Fikusi neznalice iz Beograda upropastili Srbiju!
  • vreme slobode

    30.04.2023 18:01
    Vreme Snezane Malovic bilo je vreme slobode i vladavine prava. Vreme kada smo bili deo civilizovanog sveta. Onda smo odlucili da necemo da zivimo po normama civilizacije, a odbacena reforma pravosudja, koja je trebalo da ga ocisti od kompromitovanog db-ovskog kadra, deo je tog zaokreta.
  • Novosađanin

    30.04.2023 17:55
    Likovi koji su glavni razlog mog članstva u SNS od osnivanja.
  • Papaja

    30.04.2023 17:49
    Duboka drzava
    Sudijski i advokatski lobi su jaci. A zena koja uvela oduzimanje imovine stecene kriminalom ispada da je kriva. Pretili joj krimosi zbog toga. A mozda su krivci oni iznad nje. Ne moze zena sama protiv sudijsko-advokatskog lobija, duboke drzave i kriminalaca
  • Neumu d'upravljaju

    30.04.2023 17:23
    Mi najbolje da postanemo protektorat ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna