Info
19.05.2023.
12:55 > 13:44
Informativne pustinje stvaraju se po jednostavnom receptu - selektivno finansiranje medija, nesaradnja lokalne samouprave, kao i zatrpavanje građana hvalospevima o životu u njihovim sredinama.
  • ShomiZr

    01.06.2023 11:08
    nije istina
    nije istina,Zr ima ima veliku fb stranicu Zrenjanin grad u ravnici,opzicionu i jedina velika u gradu
  • Saša

    19.05.2023 18:30
    Samoubistvo
    Po komentarima se vidi koliko su ljudi zainteresovani za ovako krucijalnu stvar. Nimalo. Jednostavno nam nedostaje osnovne pismenosti na koje sve načine možemo uticati na promene u svojoj sredini, jednostavno da nam bude bolje.
    Ovako svaka vlast koristi zatucani narod koji očekuje da mu neko drugi reši probleme.
    Ovu inicijativu treba podržati. Stvarno bi bilo dobro kada bi se negde moglo pročitati pravo stanje po opštinama i svim malverzacijama. Kada bi se moglo pročitati o odlukama lokalnih vlasti i dugoročnih posledica koje one nose.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna