Autor: 021.rs

Info
28.05.2023.
12:24 > 13:41
Novak Đoković koji se priprema za Rolan Garos, u subotu je odradio otvoreni trening zajedno sa Karenom Hačanovim, a tribine su bile krcate.
  • 4

    29.05.2023 18:26
    @Neo NSovac

    Da li ti uopšte znaš o čemu pričaš?
    Logika je da kad je Djoković sa SNSom treba ga pljuvati a kad otkači SNS treba zaboraviti da si ga tada pljuvao, pa ga sad opet hvaliti, a to sve jer si običan bot koji nema svoje mišljenje.

    "Ovo nije lični stav o Djokovicu i zabole svakog za tvoj lični stav".
    Hahaha... pa ti znači priznaješ da ne misliš svojom glavom i da mantraš rečenice političkih organizacija, za tvoju informaciju to je definicija bota! :))

    Komentari i postoje da bi čitaoci napisali svoje lične stavove i mišljenja a ne da kopi pejstuju političke narative.

  • Сеновић

    29.05.2023 13:17
    Лекара игде. Вучић 2
  • Новак

    29.05.2023 11:10
    Људска реакција једног човека
    Волите бре свог најбољег тенисера света, па шта вам је! Ако је ово намештено, глуми и цела публика, па и дете, молим вас ?! Није Новак савршен али је искрен, допустио вам је да упознате и његове добре и лоше стране, а шта сте упознали код Надала и Федерера. Култ личности, ништа више. Зато ја Новаку верујем јер сви смо ми несавршени, а плашим се ових других чиј карактер нам уопште нису дозволили да упознамо. Па Новак вас пушта у своју породицу, а ви то злоупотребљавате. Погрешио је што се није оградио од масе јер то му не праштате, а да је остао недодирљив као Надал и Федерер обожавали би га!
  • Dejan

    29.05.2023 06:12
    Čovek
    Ovo je sport a ne politički miting SNS-a. Znači i ovde ste našli da zagagjujete i trujete narod vašim glupostima. Djoković je sportista za respekt, a ne za privlačenje kroz vaše blato. I veći je promoter Srbije od svih vas bednika iz AV AV stranke. Stidite se....uzor vam je Karleuša i Aca Lukas, žalosno.
  • Neo NSovac

    28.05.2023 22:52
    @4
    Prvo, vrati se na temu!
    Ovo nije lični stav o Djokovicu i zabole svakog za tvoj lični stav.

    Ovde samo je komentarisano kako je, pre neki dan kada su Tipsarevic i ostali "sportisti" dobili kovertu potpisali za SNS a Djokovic vratio terene (nebitno koja mutna priča stoji iza toga) je bio nizak udarac časti za SNS. A to što se on filantropski ponaša i rukuje sa kurtiom i Murtom iz SNS, opet, nije tema komentara i prošlost je više od godinu unazad.

    Drugo, i ono što bolje znaš, da ste dobili komandu da pljujete po njemu.
    A vi malo elokventniji što ste dobili Pipi posebnu umesto Alpske dugmetare u svom sendviču se kao izjašnjavate o ličnom stavu, šatro neutralno!

    Zato "lični stavu" kojeg znam da nemaš, idi bolje i radi nešto jer, trebaće ti veruj mi!
  • 4

    28.05.2023 20:41
    @Neo NSovac

    Pa on je bio u dilu sa vlasti i pojavljivao se u promotivnom spotu SNSa, grlio se sa pretstavnicima trenutne vlasti... Zar ste već zaboravili?
    Tada su/ste ga pljuvali a sada ga hvalite (to govori da nemate lični stav već ste i vi bot - nebitno čiji),a sudeci po broju pluseva i miniseva,ti SNS botovi na koje ciljas, ocigledno vise nisu toliko aktivni na ovoj platformi.

    Dakle, biti dosledan u svom stavu znaci imati misljenje o nekoj licnosti/sportisti koje nema veze sa politikom vec sa karakterom te ličnosti.

    Karakter Djoković & CO , se ogleda i u cinjenici da je bio sa svakom vlasti dokle god je imao interes i korist.
    Istina je da je najbolji teniser svih vremena ali je istina i to da je njegovo ponasanje teski krindz, i da svi u svetu marketinga ne žele da ga sponzorišu zbog lošeg imidža, iako je vrhunski sportista !

    O očekivanju da dotični sportista treba da se gleda kao neko božanstvo u Srbiji, neću ni da komentarišem.

    Moj lični stav je da previše želi da mu se ljudi dive i to zna da deluje veoma neprirodno i iritantno.
  • Neo NSovac

    28.05.2023 19:12
    Kako hejtuju botovi !!
    Zato što je oladio SNS poziv :D

    Jadni steeeeeeeeee!!!

    Bolje da radite nešto jer kraj vam brzo dolazi!
  • Monako

    28.05.2023 18:27
    Monako
    Domovina je tamo gde placas porez !
  • stasa

    28.05.2023 18:23
    u jbt.da li je sleteo i helikopter?
  • Marko

    28.05.2023 18:05
    Još jedan PR potez pošto je primetio da mu opada ugled jer kao javna ličnost od velikog uticaja ćuti na proteste, a znamo svi i zašto. Detetu hvala bogu nije ništa, hoda samo, ne nosi ga u naručju. Dakle šou program za mase.
  • Aleks

    28.05.2023 16:36
    Ugleda se na precednika....
  • Mirko

    28.05.2023 16:17
    Mom komšiji bilo potrebno nekoliko hiljada € za hitnu operaciju u privatnoj klinici. Ja sam pisao na e-mail te njegove kao humanitarne organizacije o ovom slučaju i naveo sam da ćemo obavestiti i medije ako finansira operaciju moga komšije znajući koliko voli da bude hvaljen. Nikada nije odgovorio. Komšija je preminuo jer nije mogao naći pare za operaciju. Eto toliko o ovom "humanitarcu" i njegovoj humanitarnoj organizaciji.
  • 4

    28.05.2023 15:06
    Svaki put kad ga gledam bilo da prica bilo da pravi bajkovite scene "nesebičnosti i altruizma",doživim težaak krindž.
    Predstave za debile . Pitam se zašto Federer i Nadal nikad ne izvode ove scene. Verovatno zato sto narod koji vidi kakav je ko, ne možeš prevariti koliko god da se trudiš.
  • v7

    28.05.2023 15:01
    Smaraju vise ovi namesteni populisticki mamci za debile,a on se uziveo u ulogu sveca...
    Narcisoidna i nezrela licnost koja se hrani pohvalama i nista od svih ovih gestova ne radi iz iskrene namere vec da bi zadobio divljenje publike.
    Zapitajte se malo zasto ga bas NIKO u svetu ne voli. Te fore moze samo nepismenom narodu u Srbiji da prodaje.
  • B

    28.05.2023 14:53
    V
    Ovo je stvarni događaj...bez glumatanja...Za razliku kad PRESJEDNIKspasava iz snježne oluje pred kamerama.Dali on stvarno potvrđuje da za njega glasaju samo "pametni"
  • 123

    28.05.2023 14:01
    I covek i sportista i sve❤
  • Nikola

    28.05.2023 13:13
    Novak
    Legenda
  • NS

    28.05.2023 12:51
    @
    To je naš Nole. Naš ponos i Dika u svakom smislu. Svaka čast Nole legendo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna