Autor: Tanjug

Info
07.06.2023.
08:10
Spasioci u Novoj Kahovki tragaju za najmanje sedam osoba nakon što je to područje poplavljeno usled uništenja infrastrukture hidroelektrane Kahovka, izjavio je načelnik okruga Vladimir Leontjev.
  • Ludilo uzima maha

    07.06.2023 22:48
    Ovaj svet postaje svakog dana sve opasnije mesto za život.
    Pre osam decenija je postojao jedan hitler(namerno malo slovo-pridev-svojstvo koje obuhvata svo zlo koje čovek može i ne može zamisliti). Hitler kao sinonim za zlo.
    Danas je mnogo gora situacija, postoji više hitlera, koji imaju veću moć nego ikada do sada, i takmiče se međusobno ko će biti Primus inter pares.
    Imaju najrazornije oružje ikada, koje je u stanju da za tili čas raznese planetu. Samo je pitanje čije će ludilo prevagnuti, pa da aktivira taj nepovratni proces.
    Planeta, a i mi s njom, nam je u velikoj opasnosti.
    Tu neće biti pobednika.
  • Sova

    07.06.2023 22:06
    Zločin za zločinom nad neduznim narodom.
    Koja god strana da je uradila ovo.
    Ego političara/zločinaca je toliko zaslepljen svojom bitnošću i veličinom, da ne vidi ljude, građane, decu, nikoga sem sebe.
    Spreman je na sve.
  • Da

    07.06.2023 08:14
    Da li neko misli da bi nama Rusi uradili išta drugačije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna