Autor: Tanjug

Info
28.06.2023.
06:16
Predsednik SAD Džozef Bajden i svi živi bivši američki predsednici, osim Donalda Trampa, direktni su potomci robovlasnika, zaključak je istraživanja agencije Rojters.
  • K

    28.06.2023 14:57
    K
    Nisu svi,Kenedijevi su se Obogatili u vreme Orohibicije Tesno saradjujuci sa Sicilijanskom Mafijo i novac nakon toga plastisol u Naftu itd. Regan je Potomak dosljaka iz srednjeg Sloja koji se bavio Glumom i bio odlicno figura za kraj Hladnjg Rata.Obama je potomak Robova Islamskog porekla.Tramp je Poslovan Covek koji je deo bogatstva nasledio od Strica i taj Novac umnozio u Miliarde. Da je ostao drugi mandat Rata u Ukrajini nebi bilo i mnogo bi ako ne zaustavio onda bi bilo nekog primirja! Ali Americka Politika je Rat donosi najveci Profit i ako ga nema onda ga Izmisli!
  • ZoxiNS

    28.06.2023 09:36
    @@pa@vlada
    Trump je mozda narcis, ali su bitne odluke koje je donosio. Za vreme svog mandata donosio je odluke koje su se ticale amerike i americkog naroda. Nije se bavio kolonijalizmom kao ostali. Zato im je i smetao. Svet je bio prodisao kada je in postao predsednik. Dao Bog da se vrati na to mesto, makar na dva mandata.
  • @Pa, @Vlada

    28.06.2023 08:54
    Trump nije "normalan čovek" već maligni narcis. On je paradigma NPD postao mnogo pre nego je postao predsednik.
    Tužno je ko je vama "normalan čovek".

    I ne, ta činjenica ne objašnjava ništa. Uzgred, osvrnite se na Srbiju i njen pokušaj rasta u kolonijalnu silu početkom XX veka.
  • Bora

    28.06.2023 08:45
    I Obama, Kenedi, Regan, lupate.
  • okidoki

    28.06.2023 08:22
    puno poštovanja zaslužuju svi koji su imali hrabrosti da
    urade ovakvo istraživanje , a i da objave ove rezultate posebna hrabrost
    . ovakvo istraživanje predstvalja realnost , ALI se NEĆE SVIDETI "deep state-u" , jer "narušava idealnost" da je Amerika svetska vodeća u demokratiji i slobodama
    . odmah će uslediti odmazda prema svima koji su ovo objavili
    . po naređenju "deep state" ovaj tekst odmah će se skinuti sa svih web portala
    /
    ovi rezultati su samo vrh ledenog brega , jer administracija drži da je ceo svet pod njegovom kontrolom , i da je američka demokratija uzor koji treba kopirati
    . sva Evropa i Ukrajina su robovi ove administracije
  • CISTAC

    28.06.2023 08:20
    I sta ste sad otkrili ameriku sa ovim? Pa opste poznato da ne mozes biti predsednik niti bilo sta ako nisi globalisticki sljam,u tajnim sektaskim udruzenjima,lozama,magovima i td...Kapital se cuva u uskom krugu ljudi. I niko od 6 milijardi ljudi na planeti ne nadje se da dodje na vrata ovih 100 bogatasa i podigne bunu,oduzme im sve zivo i mrtvo i razdeli jednako na planeti i resurse i sve.
  • Pa

    28.06.2023 07:36
    Pa
    Pa i videlose da Coveka neinteresuje Ratovanje Spletke razna tajna Društva Itd! Gleda zaradu ženske život porodica kao i svi normalni ljudi!!! I zato su ga napali sa razni lažnim Svedocima jer bi sigurno dobijo nove Izbore i poremetio Vekovni balans Amerikanaca koji iz Senke Vladaju!!! Ubiti ga nejce ali oteti mu Imovinu na kraju to sigurno hoće kao Opomenu za ostale!!!
  • Vlada

    28.06.2023 07:21
    Cinjenica koja veoma dobro objasnjava spoljnu politiku navedene zemlje. Samo sto su se ovi moderni robovlasnici danas prosirili na citav svet. Za njih je svaka zemlja kolonija koju treba osvojiti i kontrolisati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna