Autor: 021.rs

Info
02.07.2023.
09:13
Policija je uhapsila P.M. (40) zbog sumnje da je pretukao muškarca na jednom splavu u Beogradu.
  • Zebra

    02.07.2023 14:16
    Nažalost tu postoji više problema. Prvi problem je što je to opasan posao i gde ako obezbeđenje treba da reaguje, mora to da uradi pre nego ovaj drugi uzme flašu ili nož. Pogotovo u Srbiji svi su jaki sa oružjem.
    Drugi problem je što taj posao nije zakonom regulisan kao u ostatku sveta. Ljudi koji rade kao obezbeđenje moraju imati adekvatne licence i momenat primene sile se odlaže dokle može. A kad mora, onda se pažljivo primenjuje samo da onesposobi tog drugog.
    Treći problem, i delom povezan sa drugim, je činjenica da država splavove i klubove vidi kao idealnu tezgu za dilovanje droge. Zna se koje splavove u Bg policija ne sme da poseti. Zna se koje splavove čuvaju žandarmi, zna se i ko dolazi i šta se kupuje. Državu nije briga za nas, bitan je samo interes pojedinaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna