Autor: FoNet

Info
02.07.2023.
21:48
Kompanija Šel i dalje trguje ruskim gasom, više od godinu dana nakon što je obećala da će se povući sa ruskog energetskog tržišta.
  • Neo NSovac

    02.07.2023 23:23
    Profit je profit
    Teksaška naftna kompanija "Šlumberže" nije se povukla uopšte iz Rusije samo preuzela poslove ostalih koji su se povukli u znak podrške za Ukrajinu.
    Amerika se kao protivila i uputila ultimatum kompaniji ali niko ništa nije preduzeo jer se uplaćuje porez uredno i svima dobro!

    Nešto kao i Pink, rekli kao neće se prikazivati seljana, ovo ono a ustvari ništa se ne dešava jer kinta ide i čak pola protesta gleda i dalje istu tu seljanu.

    Poenta je da biznis u kapitalističkom svetu je kači od "obraza"
  • Б

    02.07.2023 22:09
    Само кажем
    Ведерфорд, Шлумбергер и друге специјализоване фирме су и даље и те како присутне у Русији. Много тога је потребно да би се извадили нафта и гас, некад мала ситница може да заустави цео процес. Крупне прослове изградње све више преузимају руске и кинеске фирме, али има специјализованих активности где су западне фирме још увек прилично испред.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna