Autor: Beta

Info
12.07.2023.
22:37 > 22:45
U Subotici je održan treći po redu protestni skup "Srbija protiv nasilja", na platou dr Zorana Đinđića, u organizaciji Pokreta slobodnih gradjana, Stranke slobode i pravde i Narodne stranke.
  • X

    13.07.2023 09:20
    Y
    Nama nema spasa. Mi smo narod koji prihvata sve. Poreze, namete, fizičko nasilje.... Bukvalno sve do fatalnog ishoda. Džaba protesti kad ih većina podržava. To je: kome je dobro nek ostane, kome nije pravac preko.
  • Novi Sad

    13.07.2023 08:23
    @
    Laslo, u sve si u pravu. Jedemo sve iz uvoza kao da nemamo svoje. A pljačka na sve strane. Porezi, odvodnjavanje, marže, sad i klime. Pa dokle više? Moramo svi preko, ali karta u jednom pravcu u pravu državu. Šta je ovo? Država? Sami pljačkaši. Tome nema kraja. Mi moramo odsvirati kraj i preko. Prisiljeni smo. Toliko o ovoj vlasti.
  • Da

    13.07.2023 07:40
    Baš tako
    Toledo je lepo rekao da su nam nameti preveliki i da mora u Nemačku da bi Srbiji platio namete. To je sramota i stalno smišljaju kako da nas opljačkaju. Sad su smislili pljačku za klime. Šta će sutra? Dokle više? Jel treba svi da odemo preko? Ako se ne dozovu pameti ostaće samo penzioneri. Jel ovo država? Sami pljačkaši. Bruka i sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna