Autor: RTS

Info
15.07.2023.
10:00 > 10:02
Putnička motorna vozila na graničnom prelazu Gradina na izlazu čekaju 100 minuta, na Horgošu na ulazu 60 minuta.
  • @ Vlada

    15.07.2023 17:31
    Poenta i jeste u tome da smo kojim slučajem pre 30 godina igrali pametno a ne na kartu šovinizma, sada bi i mi bili u EU i bili bi deo Šengena tako da se na Horgošu ne bi čekao ni jedan sekund a kamoli dva, tri, pet, deset sati.
    Ali. i smo izabrali da pravimo Veliku Srbiju, da gazimo Slovence, Hrvate, bosanske muslimane, Albance, . . . pa smo zbog takve politike završili u šupku Evrope gde ćemo još ko zna koliko dugo ostati.
  • Vlada

    15.07.2023 13:59
    @pawlle
    U Evropi tj u zemljama Šengena ne postoje granicni prelazi, zato se i ne čeka. Najveće guzve su na ulazu u Bugarsku jer njihovi carinici moraju striktno da postuju granicne procedure ulaska jer su EU. Isto je sa Madjarima u kontra smeru. Nase boli uvo za tranzitne putnike i zavrsavaju svako vozilo za minut. Siguran sam da ti nisi mrdnuo dalje od svog šora pa ti je samo važno da nekog pljunes i ako nemas pojma o cemu govoris. Vikendom je orgoman broj vozila i putnika i to niko ne moze brze da obradi. P.S. To sto nekog nazivas bolidom, najvise govori o tebi.
  • @ pawlle

    15.07.2023 11:46
    Čuj, to je još i premija ako čekaš sat, dva na granici. Uskoro će početi da se čeka i po pet sati i tako sve do septembra.
    To ti je to kada mi ne želimo u EU.
    Evo Hrvatska ove godine beleži veći rast turizma u odnosu na prethodne godine jer su ušli u Šengen i ukinuli granične prelazer ka Mađarskoj i Sloveniji.
    A to znači da više nemaju kilometarske kolone na ulazu u Hrvatsku što je ranijih godina odbijalo veliki broj turista da se upute ka Dalmaciji i Istri.
    Ali mi želimo da budemo ruska gubernija. Tako nam i treba. Već preko 30 godina stalno idemo kontra svetu. Ostali smo rupa.
    Kada je cela Evropa pre 34 godine slavila rušenje Berlinskog zida, jedino su Srbi rešili da zadrže komunizam i da budu do kraja uz Moskvu.
    I dan danas smo uz tu Moskvu koja je čista propast za Srbiju.
    Srbi se pale na Putuna, Prigožina, Lukašenka, brata Sija i ostalih crvenih diktatora, za to vreme svet živi svoj život a Srbi rešili da sami sebe sahrane.
  • pawlle

    15.07.2023 10:54
    predjes celu evropu nigde ne stanes i onda na nasoj granici 1-2h,kakvi bolidi,a tetka iz kanade prolazi ......................

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna