Autor: Beta

Info
16.07.2023.
10:39
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da iz Amerike nisu stigli dokazi za njihove tvrdnje protiv šefa Bezbednosno informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina kojem su uvedene sankcije.
  • BGD 011

    16.07.2023 15:39
    "Koferce" i "tetka"...
    Dacicu, zaboravio si na tvoje "koferce", pa ako suprotstavimo tvoje "koferce" i Vulinovu "pomoc tetke", ispada nereseno. Onojica ste interesantni za mnoge sluzbe koje se bave kriminalom.
  • Laloš

    16.07.2023 13:20
    Neko ko je obavljao funkciju ministra inostranih poslova i ministra policije trebao bi da zna da mu ni jedna zemlja na svetu ne bi poslala dokaze za ovakve stvari jer ti dokazi nisu validni na našem sudu a i to bi značilo direktno uplitanje u unutrašnje stvari neke zemlje. Amerikanci ovim potezom štite sebe i svoju zemlju od dotičnog a na našim pravosudnim organima je da istraže zašto Amerika štiti sebe od ove osobe.
  • Vršac

    16.07.2023 13:13
    Kroz ceokupne (istorijske) događaje, Ruski "zagrljaj" je uvek bilo davljenja Srbije, a ne na izraz nekakve ljubavi. Bežimo od Putina i Rusije jednom zauvek.
  • /

    16.07.2023 12:22
    /
    dacicu, tako si pre 20g negirao po medijima optuzbe da se u srbiji rastavljaju kradeni automobili
    pa ti je zapad poslao dokaze u stilu satelitskih snimaka kola koje su pratili do ulaska u garazu za rastavljanje.

    i tada si negirao organizovan kriminal.
    pazi sta prizeljkujes mogu ti se ostvariti dokazi
  • zztop

    16.07.2023 12:20
    Po dačiću sve ima veze sa kosovom , možda čak i ove vrućine ...
  • Serafin

    16.07.2023 12:17
    SSSR
    Dokaze o kojima govori drug Dacic ce vremenom osetiti gradjani Srbije kao sto su osetili '90tih dok su isti iz '90tih ponovo na vlasti i " nije ih briga" za sankcije,a i zasto bi dok imaju milione i stado koje ih glasa bez i jednog uspeha ili napredka..
  • huh

    16.07.2023 12:01
    Ne očekuješ, no stići će priča i o koferu, bananama i sličnim mutljavinama.
  • Jovan

    16.07.2023 11:49
    Večiti borac protiv imperijalizma koji uvek napravi vladu sa onim sa kim mu američki ambasador naredi da to učini uz dogovor sa ruskom stranom razume se. Srbija služi za potkusurivanje velikim silama to nam je osnovna istorijska funkcija.
  • AltF4

    16.07.2023 11:44
    Gluposti
    S jedne strane u pitanju je zaštita Američkih interesa i odmah na početku su vam jasno rekli da nisu dužni da dostavljaju dokaze ali da je svaka saradnja sa tom osobom završena. Zato i tražite dokaze jer znate da ih nećete dobiti, mada mislim da bi trebali da objave sve snimke koje imaju a imaju ih, ali pobogu pa poslednje dve godine su mediji na zapadu jasno objasnili kriminalnu strukturu vlasti u Srbiji, neznam šta nije jasno, od New York Times do Figaro. Sa druge strane, dokle vi mislite da uzimate fondove EU, tvrdite da ste za Evropske integracije i protivite se zajedničkoj politici? Ako nećete ka EU, onda prestanite da lažete i narod i Evropske institucije. Dok narodu pričate o Rusiji, evropskim zvaničnicima ljubite ruke iza zatvorenih vrata, dokle mislite da to može? Sledeće, ukoliko je ovo zaista zbog nekog balansa sa Prištinom, što ne uklonite Vulina onda? Nije li sudbina zemlje važnija od jednog čoveka? Ali ne, i dalje glumite nekakvu mafiju gde se kao brinete o svojim vojnicima partije dok vas za državu i nacionalne interese savršeno zabole. Mislim da su sankcije potrebne prema svima vama i to ne samo od strane US već od EU također! Što se Kosova tiče ukoliko idemo ka EU, granice se svakako uklanjaju jer one jedino pogađaju narod a ne vlast. Apsolutna glupost i od strane Beograda kao i Prištine dok obe zemlje tvrde da žele da postanu članice.
  • zoran

    16.07.2023 11:23
    Nameštaljka
    Iako mi ni jedan od ovih likova nije nešto naročito simpatičan, još me više ljute te nameštaljke iz "kruga dvojke". Pa sasvim je jasno zašto i kako je USA "opalila" šamar Srbiji, jer to je usmereno protiv Države, a ne protiv "tetkinog" ljubimca. Inače, ovo je samo početak daljeg zavrtanja ruku,lupanju šamara, pljuvanja u lice i td.
  • vaso

    16.07.2023 11:19
    Ni SAD ne očekuju istragu oko braće Bitići.
  • bata_sky

    16.07.2023 11:08
    Jadna smo drzava...
    Kome da dostave dokaze, Vulinu?
  • ST

    16.07.2023 10:56
    Ipak se cini da uskoro zavrsavate vase dugogodisnje mutne radnje.
  • Op op

    16.07.2023 10:54
    Ta neće biti, koferče, kriminal vas je stavio u procep.
    Ništa Rusija, ništa priča da su sankcije protiv srbije, nije trebalo da kradete, rušite, gajite marihuanu, smejete se kad umiru deca.

    Većina građana Srbije podržava SAD u borbi protiv vas, radikala. To si ti postigao, čestitam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna