Autor: Insajder, N1

Info
21.07.2023.
10:16 > 15:00
Građanima kojima je oštećena imovina u olujnom nevremenu, a koji su se osigurali od ovakvih rizika, štetu će nadoknaditi društva za osiguranje, izjavio je Zoran Ćirić iz Udruženja osiguravača Srbije.
  • ?

    21.07.2023 23:55
    Je li trebaju gradjani podnositi sudske tuzbe ,sto im bahati vlasnici parcela pustaju drveće na kuce,i nehaju sto ce kome ugroziti zivot i imovinu.,je li to Visa sila,ili je bahatost nemoral, kako je uz takve bahate zivjeti ,znaju oni da su zasticeni jer da nisu ne bi stvarali drugima probleme,oni sebe svrstavaju u visu silu,da ce kome platiti obestecenje od tog nema nista.
  • Drveni advokat

    21.07.2023 12:59
    Gradsko zelenilo
    Viša sila ne postoji u slučaju kada se posao koji si trebao da radiš nešto, a ti to nisi radio, a za posledice si ti kriv isključivo zbog svog nerada.
  • Kirbiš

    21.07.2023 11:51
    Treba država da zalegne ali oni koji su se osigurali od ovakvih situacija mora da se osećaju vrlo glupo. Slično klauzuli kod stambenih kredita, ja ugovorio vezano za euribor (euro)sam prve dve godine plaćao mnogo veću ratu nego da sam se vezao za libor(švajcarac), kad je puklo država naterala banke da reše problem a mi zaboravljeni ko lanjski sneg.
  • H

    21.07.2023 10:55
    H
    Svaki gradjanin Srbije ima pravo na obestecenje koji je pretrpeo bilo kakvu stetu! U suprotnom nema Drzave ni gradjana! Jednostavno samo Nikom se ne daju Pare pa sve i svasta izmisljaju!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna