Autor: 021.rs

Info
04.08.2023.
11:19 > 11:20
Poslanica Narodne stranke Ivana Parlić ovih dana započela je seriju objava na tviteru kojima napada pripadnike gej i trans zajednice.
  • Pera

    06.08.2023 21:12
    Trn
    Slažem se sa njenim stavom. Ima pravo da kaže.
  • Jovanka

    06.08.2023 16:55
    Ima pravo na svoj stav, ali da ga iznosi uopšteno i protiv neke pojave, to je STAV.
    Ovo nije stav, već targetiranje određene osobe koja ni kriva ni dužna može da izgubi glavu zbog usmeravanja neorijateljskog stava na nekoga konkretnog. Vrlo grubo i glupo od inače pametne žene, veoma neprijatno sam iznenađena! Agresivno i odbojno je!
  • Slažem se

    04.08.2023 22:47
    Čekaj, kad razmotrim šta je rekla i ja se potpumo slažem sa time što kaže.
    Ili sam ja čudan, ili su čudni ovoliki komentari protiv njene izjave ?
  • Marko

    04.08.2023 18:12
    @Damjanov Zelenko
    Pa ne duguju, naravno. Ljudska prava nisu nešto što treba da se zasluži kad ispuniš neke uslove koje neki tamo desničar ili ko već propiše i zamišlja, lol. Ljudska prava se podrazumevaju i treba da ih imaju svi ljudi bezuslovno. Ti, druže nisi čak u stanju da skapiraš da LGBT nije formalna organizacija, i da nemaju svi iz LGBT-a isti stav o kojoj god temi, o čemu dalje neko da priča sa tobom?
  • Antiprotivan

    04.08.2023 17:52
    .
    Srbiju i Srbe konstantno uništava njihov dosledni primitivizam. Žalosno ali istinito.
  • Igor

    04.08.2023 17:45
    .
    Srbi su kao narod potpuno irelevantni u bilo kavom smislu. Kakva vlast, takva opozicija, sačuvaj me bože. Degradacija svih duhovnih kategorija.
    Samo se sećam najviše (agresivnih) članova SKJ-u bilo je iz Srbije.Gde je vlasi i slast tu su i pripadnici našeg naroda...
  • ;

    04.08.2023 17:12
    Vidim da je dosta toga receno.. ali kada takve zene kazu "ja kao majka"
    To sto je neko napravio dete ( znaci otac ili majka ) ne znaci da si ti postao ultra mudar. Napraviti dete je lako, postati otac ili majka je lako.
    "ja kao majka" ne drzi vodu.
  • Koga

    04.08.2023 17:03
    @Nikola
    Poslanik predstavlja građane koji su ga birali. Bez obzira što znam u kakvom okruženju živim, ova žena me je uvek dovodila u dilemu ko je za nju glasao i zašto? Na političkoj sceni Srbije postoji SNS pa što nisi glas dao njima nego nekom falsifikatu?
  • Pitam se pitam

    04.08.2023 16:52
    Enigma
    Za gluposti koje piše òvih dana najbolji komentar dala je Seka Aleksić i posle toga se nema više šta reći. Poslanica Parlić je inače poznata kao neko ko je sklon dati populističku "izjavu"na temu koju i da hoće ne bi razumela. Recimo baš se "razumela" u litijum i u prodaju beba u inostranstvo i fascinirala me je bezobzirnost kojom je napadala sertifikovane stručnjake koji su iznosili stav da su priču o Rio Tintu prenaduvali kineski rudarski lobisti kao i činjenica da je osujetila bolju budućnost jednog deteta. Žena se čini da je za par glasova spremna na sve.
  • Vladan

    04.08.2023 16:21
    @Ja vas plaćam

    Bilo bi poželjno da nisi debil i da može nešto koherentno da misliš i smisliš, ali nažalost nije nam suđeno.
  • /

    04.08.2023 15:42
    /
    sta ocekujete od drzave u kojoj vlada putin
  • SuperNova

    04.08.2023 15:19
    Mislim,
    Bolesno je živeti opterećen tudjom seksualnośću, a svako ima pravo da mu se svidja ili ne šminka/nešminka bilo koga, sa razlikom što poslanici i ostali pretstavnci vlasti treba da poštuju izvesni kodeks ponašanja
  • @Damjanov Zelenko

    04.08.2023 15:00
    razuma bez
    Da li bi mogao da nam navedes, sta je to "sve" sto oni traze, a da tebi, tvojim bliznjima i onima koje ti podrzavas, to sto traze vec nije omoguceno i zbog cega ti "opasno ide na zivce" da neka osoba, koja je po nekom svom svojstvu (u ovom slucaju seksualno opredeljenje, u nekom drugom slucaju to moze biti boja koze, jezik, velicina stopala, oblik nosa) ne zasluzuje da ima ista prava koja imate ti i tvoja porodica?

  • Nikola

    04.08.2023 14:50
    @sreća
    "Valjda je poslanici šljiva na oku žene normalnija nego maskara na oku muškarca. Zato smo tu di smo."
    Odakle vam ovo? Znate da joj je to normalnije ili izmišljate? Targetirate?
  • Nikola

    04.08.2023 14:37
    @The Lalosh
    "Ako ne razumeš, nađi nekog da ti prevede."
    Ostaje još samo da mi kažeš "idi jedi sendvič". Zaboravio si? Bio ti smor da kucaš?
  • Bombon

    04.08.2023 14:29
    Pored ovakve opozicije, poželim da ovi vladaju još 100 godina. Politika je u Srbiji toliko trula da je okupila najgori šljam koji zemlja može da ponudi pod jedan kišobran. Bilo da su na vlasti ili ne. Nema ovde sunca za narednih 100 generacija.
  • zdenka

    04.08.2023 14:27
    stanje u opoziciji
    Narodna stranka - Lud i zbunjen imaju odnos na visokom nivou, svađe i prepucavanja
    SSP - Netragom nestala, na romori ne žubori ne oglašava se kao da su svi na kolektivnom GO mesecima sa sve Đilasom na čelu
    Dveri - Čak i njihovo ludilo utihnulo, povremeno Boško nešto lupi čisto da ih ne zaboravimo
    Radikali - Bolje da ih zaboravimo
    Zajedno Moramo... - Ekipa likova koji su bezličnost i igru žmurke digli na napredni nivo. Niko ne zna ko su, šta hoće, koji su im ciljevi a samo se nešto bude valjda se bune da bi se bunili jer to mnogo vole pošto taj bunt od smisla jedino ima manju podršku
    DSS/SPO - Konačno nestao sa lica zemlje kamo sreće da se nikad nisu ni pojavili.

    eto u kratkim crtama to bi bilo to, Pajseraniju od Lige, zavetnika, Radulovićevih prvoboraca, levijatana, obraza i guzica glupo i spominjati
  • Vladan

    04.08.2023 14:25
    @Damjanov Zelenko

    A šta je pogrešno napisao? Šta on tačno tebi duguje da bi "smeo" da se bori za svoja elementarna ljudska prava? To ti je kao da odvališ da ja nemam pravo da uknjižim svoju imovinu jer nisam došao na protest da se recimo tebi podigne minimalac...
  • Vule

    04.08.2023 14:12
    Ovi sto tvrde da je poverenica autoritet u pitanjima prava, treba da imaju na umu da je ona odskora pocela da se bavi pravnom strukom, sto se i vidi po njenim odlukama i misljenjima.
  • sreća

    04.08.2023 14:01
    Pa su nam u državi najveći problem našminkani muškarci, a ne oni koji seku, komadaju, pale, dave, bodu, lome, lupaju, izgladnjuju, i na ostale načine muče slabije od sebe.
    Valjda je poslanici šljiva na oku žene normalnija nego maskara na oku muškarca. Zato smo tu di smo.
  • Damjanov Zelenko

    04.08.2023 13:38
    @ Nikola
    Kakav arogantan stav, "nikom nista ne dugujemo ali trazimo sve". E to je ono sto vecini straight populacije oasno ide na zivce. A kada treba da izgurate neka svoja "prava", itekako se ponasate kao politicka stranka i tek onda se vidi kakvu dobru logistiku i organizaciju imate.
  • sale

    04.08.2023 13:37
    razuma bez
    Pitanje za ove sto pitaju "da li oni imaju pravo na misljenje"...
    Da li vi dozvoljavate drugima pravo na misljenje, ili odmah sve one koji vam se ne dopadaju polivate ognjem i sumporom, kao vas duhovni vodja amfilohije, ili bi ste probleme drugacijeg misljenja resavali oruzjem, kao vas drugi duhovni vodja nikanor?
  • Radmilovac

    04.08.2023 13:37
    5/6 organizovanih politicara koji sa svojim strankama ne participiraju u vlasti imaju samo jedan cilj: da zasednu tamo gde je sada sns, bez ikakve volje, zelje i namere da ista u tzv funkcionisanju drzave promene.
  • Veverac

    04.08.2023 13:21
    @ Ludilo u stali
    Još samo kad bi se ti rešio svoje nepismenosti...
  • novosadjanka

    04.08.2023 13:16
    roza boja za bebe
    Zašto gospodja poslanica oblači roza boju?
    Mrzim roza boju, to je odeća za bebe.
  • The Lalosh

    04.08.2023 13:00
    @nikola ja vas plaćam
    Na ona tvoja pitanja o mišljenju i pravu na izražavanje istog, odgovor je dala poverenica u istom tekstu. Evo ponovo:
    Zbog svega ovog oglasila se i poverenica za ravnopravnost Brankica Janković, ocenivši da pravo na stav ima svako, ali javna reč ne sme za posledicu da ima diskriminaciju ili širenje rodnih stereotipa, čime treba da se vode svi, pa i oni koje štiti poslanički imunitet.

    Ako ne razumeš, nađi nekog da ti prevede.
  • Daca

    04.08.2023 12:55
    U čitavom tekstu se ne zna ko se od citirani više nalupetao. Jedno je sigurno: i poslanica i pevač su javne ličnosti i ovim su samo dobili pažnju javnosti.
  • Maja

    04.08.2023 12:51
    Zaludna popadija
    U drzavi gde se par meseci seta protiv nasilja, gde je svaki dan po jedna zena premlacena kao u nekoj poluorjentalnoj despotiji, narodni poslanik u lovu na klikove skrinsotuje slucajne ljude i navlaci ima verbalne i ostale siledzije na ledja. I za njegove pare. Da mu se nesto desi, bilo bi nije ona mislila tako.

    Malogradjanka.
  • Nikola

    04.08.2023 12:38
    Odgovor Zelenku
    LGBT populacija nije politička stranka, udruženje niti bilo šta slično. Mi činimo sloj(eve) stanovništva koje vezuje jedna karakteristika, ali smo međusobno potpuno različiti pojedinci. Niko od nas ne duguje većini (ne-LGBT stanovništvu) ništa da bi se zauzvrat poštovala naša prava. Bilo kako bilo, veliki broj (većina) LGBT osoba je protiv ove vlasti i učestvuje na protestima. A što se tiče poslednje rečenice, ne razumem u čemu je problem. Naravno da svako treba da brani svoje interese, bile to žene, poljoprivrednici, radnici, prosvetari, samohrani roditelji ili seksualne manjine. Treba da podržimo jedni druge - to se zove solidarnost.
  • Nikola

    04.08.2023 12:32
    Ja vas plaćam
    Sve češće čitamo kako neko od "prozvanih" kaže kako i on/ona PLAĆA poslanika ili policiju ili gradsku upravu... Pa šta ako plaća? Je li to ovima koji su iz budžeta plaćeni treba da zabrani mišljenje? Ili moraju da misle kao svako ko ih "plaća"?
    Mogu li ja, na primer, da kažem da mi je ružno da vidim ovako našminkanog muškarca? Jesam li ga time "targetirao"?
    Ako jesam, i ako to ne smem da kažem, smem li da kažem da ne volim boraniju?
    Smem li išta da mislim?
  • Vule

    04.08.2023 12:29
    Rekla zena sta joj se ne svidja u modnim trendovima, nasminkan muskarac.
    Isto bi reklo i 98% naroda.
  • Damjanov Zelenko

    04.08.2023 12:03
    Kad bi se LGBT populacija javno i zvanicno deklarisala protiv ove vlasti i pridruzila gradjanskim protestima, imali bi vecu podrsku u javnosti. Ali oni se uglavnom oglase jedino ako smatraju da su ugrozeni njihovi interesi.
  • Bravo dečko

    04.08.2023 12:03
    Lepo joj je odgovorio.
    Kulturno je pokopao.
    Seksualnost bila čija je za u 4 zida, a ne za ulicu, politiku, kupšinu i ideologiju.
  • Ludilo u stali

    04.08.2023 11:54
    Glasao za narodnu stranku a oni hiperprotektivni za..... koga !? Nedaj Boze vise moga glasa NIKAD. Jos se resili Aleksica... znaci propali
  • 14

    04.08.2023 11:48
    Ne možete ljude naterati da vas vole i da prihvataju zamenu uloga polova...
    Postoje muskobanjaste žene i postoje feminizirani muskarci koji su prirodno takvi i to je ok,ali forsirati taj trend i učiti da je to poželjno je po meni deo agende.
    A ovo je samo dogovorena reklama za muzičara i poslanicu.
    Muzičar će izaći iz anonimnosti a poslanica dobiti nove pristalice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna