Autor: Tanjug

Info
12.08.2023.
11:35
Svih 30 huligana koji su se u petak pojavili pred istražnim sudijama zbog nereda u Atini, zadržano je u pritvoru: Među njima je 28 Hrvata, jedan Grk i jedan Albanac.
  • Ovosadski

    12.08.2023 13:53
    Znači sve slučajni prolaznici... ovaj je kurir pa nož treba za otvaranje paketa, ovaj se slučajno našao među kriminalcima i ne ide na tekme ali je ranije osuđivan za navijačke ispade. Što kaže Pera Minhen samo na mardelj da gule pa neka im slučajno i greškom presude.
  • Pera Minhen

    12.08.2023 12:18
    Evo....
    .....samo tetki da dam lek... Vazi ..znaci bajbok 10 godina za primer ostalima. Bez obzira na nacionalnost... Kako i zasto su u Engleskoj napravili reda za tri meseca. Samo rigorozan zakon. I reseno sve. Dokle god je navijacka demokratija, bice mrtvih. I za Srbiju vazi isto...tu tek ima posla..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna