Info
16.08.2023.
15:48 > 15:50
Ukupno 33 osnovne škole i 13 srednjih škola u Vojvodini dobilo je sredstva za hitnu sanaciju posledica nevremena, a putem dva konkursa Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje.
  • Strikan

    16.08.2023 20:12
    Igore, Igore
    Ovi naprednjaci ce od blata praviti Igora, kada se nakon sledecih izbora pojave "uhljebi" popur Zobenice, Radojevica, Milicevica i prekodrinske bratije. Ovaj covek, cak se i gospodski nosi, ima nos za javne stvari i gura svoju pricu, mimo partijske poslusnosti vecine mediokriteta. Jao li se nama kada dodju Milosevi kadrovi spremni i majku da prodaju za partiju.
  • MilanNS

    16.08.2023 20:11
    Dušan Radović Temerinska
    I pre oluja u lošem stanju, oštećena i sada, sredstava nula?
    Evo posla za vaše novinare, obiđite zgradu i obiđite dom zdravlja Vidovdansko naselje, pa napišite članak o tome...a možete i o neasfaltiranim ulicama itd
  • Novosadjanka

    16.08.2023 18:38
    U Novom Sadu srednja skola Svetozar Miletic izgleda kao da su je pogodile 3 oluje. To je sigurno najneurednija skola u gradu i okolini i predstavlja pravu sramotu i izvor zaraze za grad. Deca koja je pohadaju tamo mogu samo da pazare neku bolest i mislim da bi se nadlezni zaista trebali pobrinuti u kakvim to uslovima nasa deca pohadjaju nastavu, bilo da je skola pogodjena priridnom katastrofom ili ne.
  • Syracuse

    16.08.2023 17:30
    Škole mogu po hitnom postupku da odaberu izvodjača radova.
    Kompanije bliske SNSu like this.
  • Zebra

    16.08.2023 17:04
    OŠ JJZ u Kamenici ima salu za fizičko koja prokišnjava godinama. Deca do 4. razreda nemaju fizičko kad je loše vreme. Zašto se nešto ne uradi?
  • Dejan

    16.08.2023 16:52
    Dil
    Ponovo stavite plehane krovove,samo plitko ukucati i utiplovati,skupo naplatiti,fuserajski odraditi i posle ponovo ovako da ekipa okupi i deli narodne novce ! Kakva je pouka izvucena iz ove oluje,nikakva, uradice sve isto kao i pre, srbi srbima s-ljubavlju....
  • Maroder

    16.08.2023 16:18
    Vojvodjanska zastava stoji treca po redu..nepravda..Srbija je Kosovu dala sve i policiju i vojsku i ustav i parlament i porez skupljaju sami. Priznaje ih pola sveta a opet Srbija kaze Kosovo je Srbija..E pa onda je i Vojvodina Srbija i treba da ima sve sto ima i druga pokrajina..Dosta sa diskriminacijom!!! Sto vazi za jedno selo u Srbiji vazi i za drugo..sto vazi za jednu opstinu, okrug i grad vazi i za drugi..Sto vazi za jednu APV mora da vazi i za drugu...Srbija je Kosovu majka a Vojvodini maceha...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna