Autor: Beta

Info
16.08.2023.
20:44 > 21:33
Predsednica Opštinskog suda u Gradačcu Slobodanka Kojić objasnila je danas zašto sutkinja Lejla Numanović nije donela odluku o zabrani prilaska Nermina Sulejmanovića ubijenoj Nazimi.
  • Dogodine u Botošu

    17.08.2023 08:37
    Za ovaj dole komentar "gradjanina Tose" moram da kazem da je prava slika i prilika Srbije i ovdasnjeg razmisljanja.
    "Sta vredi i da je dobio zabranu"? Pa vredi. Prvo bi se pokazalo da postoji sistem a drugo, razlika izmedju civilizacije i plemena je sto u civilizaciji svako radi svoj posao, ne procenjuje svako za sebe "sta vredi, ima li svrhe" vec radi ono sta mu je posao a potom platu i napredovanje zavredjuje time koliko je kvalitetno obavio svoj posao. To je osnovna razlika uspesnih od drustava u pokusaju.
  • Građanin Toša

    17.08.2023 07:18
    Nije da branim sudijnicu, ali, sve i da jeste donela odluku o zabrani prilaska Nermina Sulejmanovića ubijenoj Nazimi, to ne bi ništa promenilo, On bi svejedno ubio i nju i sve ostale koje je pobio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna