Autor: N1

Info
08.09.2023.
18:45 > 18:45
Verujem da će mere koje su danas najavljene i oročene do kraja decembra, biti produžene do kraja proleća jer i tada treba da budu izbori, rekao je politkolog Cvijetin Milivojević.
  • Zanovetalo

    09.09.2023 10:52
    Kontrola kvaliteta
    Ovih proizvoda bi trebala da se uradi i utvrdi njihova zdravstvena sigurnost.Bojim se da ce se to,a narocito parizer praviti od otpadaka u klanicama pilica i raznih sditiva.To isto vazi i za ostale proizvode.Te analiz bi trebalo raditi van Srbije,jer ovim nasim laboratorijama ne treba verovati.
  • rale

    09.09.2023 08:28
    Opozicija u Srbiji danas služi samo za slikanje selfija sa protesta i kačenje po socijalnim mrežama i Viber grupama. Sada je već jasno da se šetnjama ne dobija ništa, sem malo nervoze u vlasti, šetnje treba da dođu na kraju, kada se vlast ruši a pre toga je potrebno postaviti pozitivne temelje zdrave opozicije sa ključnim osobama na čelu. Zbog toga Vučićevi mediji i aktivnisti provlače kroz blato imena bilo koje ličnosti koja malo iskoči kao potencijalni lider smene vlasti.

    Protestne šetnje su samo kiša koja pada na pesak, a Vučić efikasno seče svaku stabljiku koja malo iskoči iz peska sa medijskom mafijom. Jedini način da se Vučić skine je da se klimava podrška sa Zapada još više oslabi i krenu neke direktne sankcije koje ne utiču na narod.
  • Joksim

    09.09.2023 07:58
    Cirkuzant
    Penzinoner to je dijagnoza na zalost oni mogu srbiju sahraniti jer im mozdane vijuge vise ne rade...
    O Boze uredi ti ovoj cirkus skloni cirkuzanta mi smo skoro pa nemocni...
  • Ludovički

    09.09.2023 07:45
    Masa nikako da shvati
    vučić nije nikakav genije i vrhunski političar kako ga neki predstavljaju. Njegov "uspeh" leži u tome što ni jedna institucija ne radi, što niko nikada nije pokušao da ga pozove na odgovornost, što ga masa poltrona podržava iz lične koristi, što je on čovek bez savesti i trunke vaspitanja koji je oko sebe okupio još gore. U takvoj sredini ništa se ne može promeniti legalnim putem. Srbija je sama sebe predala u ruke čoveku dostojnom prezira.
  • Opozicionista

    09.09.2023 07:35
    Džabe vam botovanje naprednjaci, posle ovih izbora moraćete da se prijavite na jedan od tih oglasa "potreban radnik", nema više kuckanja komentara za masnu platu u javnim preduzećima.
  • KPMG

    08.09.2023 22:59
    Tako je oduvek bilo. Vlast zasnovana na manipulaciji je rđava i mora što.pre da padne. Ali taman sada kad ljudi ne budu imali para doći će do promena..Treba ljude udariti po džepu da izađu na ulice..
  • Sonja

    08.09.2023 21:34
    Izbori
    Pametan čovek... Uvek ću glasati za njega... Penzija mi je duplo povećana sa ovom vlašću, dobijamo pomoć, Dec, omladina.. A kod Đilasa.. I Tadića ni dinara... Prazne priče.... Ipak se od navaca živi!!
  • Rkekoke

    08.09.2023 21:02
    Ma da
    Retko pametan mladić. Već 12 godina Vučićevo je sve predizborna kampanja. A Srbija se gradi. Narod radi. Sve više papira vidim po izlozima "potreban radnik, radnica". U zlatnom dobu Srbije od 2000-2012 ispred takvog papira je stojalo po 20 ljudi. Joj razlike drastićne.
  • Steva

    08.09.2023 20:58
    sramota je kako nam dobro ide
    Tačno je da je novac koji se deli iz budžeta vlasništvo svih nas,ali je gosp.Milivojević izgleda zaboravio da je penzionerima skidana penzija 4 godine a za dobrobit svih nas.
  • Zamenik zamenika

    08.09.2023 20:57
    Mladi, vi što odlazite trbuhom za kruhom u beli svet, ne šaljete pare roditeljima i rodbini . Oni glasaju za one zbog kojih morate da idete.
  • Plaćač poreza

    08.09.2023 19:58
    Srbijo na šta si spala i nije te sramota. Dočekala si da ti nude škart robu kojoj će sniziti ceneda bi preživeli njihov lopovluk i nesposobnost. Škart roba koju u Evropi niko ne bi hteo da jede ni koristi, po nižim cenama(ne besplatno), u zamenu za vaš glas na izborima.
  • злица

    08.09.2023 19:19
    ?
    Кад човек овако јасно подвуче црту,остаје само да се запитамо ,каква је ово опозиција.Чија је и шта хоће млитаво беживотно, и они треба да дођу после ових.Стварно треба да бежимо неће овде бити живота још дуго.
  • Nikola

    08.09.2023 19:11
    Vlast je slatka samo kada se koristi. SNS je na vlasti i naravno da je koristi. Opozicija bi morala da nadje nacina da parira. Nazalost, nemaju snage i opet ce da izgube izbore. Proci ce jos dosta vremena da uzeti krediti pocnu da grizu Srbiju i da izazovu revolt gradjana koji ce rezultirati porazom SNS. Do tada oni ce biti na vlasti.
  • H

    08.09.2023 19:05
    H
    Ma normalno predizborna komendija i nista vise! Ali mene kao i vecinu Gradjana veoma zabrinjava koliko nas je za ovu kome duo zaduzio i mali deo gradjana koji zaista poveruju nanovo u njegove lazi?
  • Dr

    08.09.2023 18:59
    Ne mešam se u politiku
    Ali čitam, gledam, slušam i analiziram celu političku scenu Srbije. Gospodo (neki to jesu a neki i nisu) iz opozicije i "nezavisni" i zavisni analitičari vi očigledno ili nemate pojma ili se pravite blesavi jer kroz sve vaše aktivnosti provlači se ogramna doza neznanja, nesposobnosti,diletantizma.... ili namera da nikad nedodjete na vlast. Vučić vas je odavno pročitao i zna sve vaše planove i namere koje još i vi ne znate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna