Autor: Beta

Info
18.09.2023.
21:12 > 21:08
Glavna autobuska stanica i glavna železnička stanica u Nišu sele se nadomak Aerodroma, najavile su gradske vlasti.
  • Djuro Vrtikapa

    20.09.2023 22:33
    Ccc . .. strasno i sramno.. Da, to je najbitnije resenje pored svih problema u gradu bitno je da ce autobuska i zeleznicka stanica biti preseljene u tri lepe... bravo za botove, bravo
  • Suština

    18.09.2023 21:51
    "Autobuska i železnička stanica u Nišu sele se nadomak aerodroma: Investicija vredna oko 48 miliona"

    Investicija koju na kraju uvek plaćaju građani, kako kaže naš prijecednik, da bi napravili prostor nekom podobnom da kupi zemljište i zaradi silne pare!
  • Okrugli ćošak

    18.09.2023 21:44
    Kako se niko od partijskih političkih komesara nije dosetio da autobusku stanicu u Nišu izmesti za Beograd, koji istu nema. Nije bitno da li u Surčin pored aerodroma ili u Ritopek, pored klanice, bitno je da se šefu dodvori. Kad on sve gradi.
    A zaboravio je na Tomin i Bačevićev projekat Morava - Ibar ( luka Kraljevo) - Vardar- Solun - Suec - Singapur - Džakarta - Australijan Open-Tasmanija - Papua Nova Gvineja - Brazil, Španija, Kolumbija - Ća, Ća, Ća. I povratak u Fundus.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna