Autor: Beta

Info
23.09.2023.
21:45 > 21:43
Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je da je žena iz stranaka opozicije fizički napala njihovu aktivistkinju ispred pijace na Banjici.
  • Ka2

    24.09.2023 07:08
    kas u redu? E pa treba im doći pljunuti. Jer kako neka mlada osoba moze da uzme tu karticu i mase tamo ispred reda staraca? Gde je tu vaspitanje? Jel' su to te nove generacije koje roditelji ništa nisu naučili manirima? Korupcije i gluposti je na mikronivou i vi očekujete da vam jedna osoba to promeni? Ja iskreno ne bih bila predsednik ovom narodu. Prvo sredite svoje ponašanje p će predsenik moći da nam se vozi autobusom..
  • Ka

    24.09.2023 07:05
    Ja recimo ne bih nikome verovala, koja opozicija,bzv, pa ta opozicija je bila.na vlasti i jedino kako su punili budžet je bila prodaja državne imovine. Umesto da su ulagali u postrojenja, oni su dovodili ljude koji su uništavali državna preduzeća. Trenutno niko na vlasti nema kvalitetno znanje o ekonomiji a to će vas koštati propasti. Dobra ekonomija zasnovana je na maloj privredi? Sta to znaci? To znači da ko ima malu privredu i neki mesec malo zaradi, ne treba državi da daje 14500 din za taj porez a platu sebi da ne isplati zbog tih poreza. Neko ispašta a velike kompanije,njih boli uvo da ste struju,porez,dugovi I'm se opisuju,upravo jer su bliski vlasti. Pa nećeš valjda prijatelju da naplatis,jel' tom prijatelju koji će ti finansirati izbore? E kad prestanete sa tim gluposti ma, onda možete da očekujete neki napredak. Ne možete od registrovanog frilensera da očekujete da plaća ogroman porez a neki tamo Mitrović vam taj isti novac stavlja u džep. Kada je naplata poreza u pitanju, tu nema milosti pre svega prema velikim kompanijama. Baš zato što su velike,lako stvaraju monopol. Nemojte kao ovaj Handy operater preko noci pokupi subvencije,vidi s kim ima posla i napusti Srbiju. P eto ti recepta da ti neko pokrade novac iz budžeta i prođe nekažnjeno! Ja bih se žalila predsedniku odakle je t kompanija da se vrate pare u budžet koje je dobila t kompanija. Rad NBS neka se ograniči jer je dozvolila javašluk u bankama. U ERste banci platis 150 din,dobiješ specijalnu karticu da ne ce
  • Podrška za snupija

    23.09.2023 23:51
    Ma najbolje da se zabrane sve opozicije da ne bi jadni aktivisti doživljavali ove stresove dok čekaju zaposlenje na neodređeno.
  • sasa

    23.09.2023 23:15
    Svi ste krivi
    Zakon kaze da su obe strane remetile javni red i mir i ja smatram da obe strane treba da upute izvinjenje gradjanima i da se ograde od budala koje su se pobile.
  • Joca

    23.09.2023 22:58
    Pa dajte ondaK taj snimak.
  • Новинар без посла

    23.09.2023 22:54
    И после нам крив друг Тито мрзео Србе,па сами се мрзимо,убијамо,пљачкамо ,партије горе од навијачких група,направише кланове и мафијашке групе ,већег зла од брата нема,маме,тате,кума,попа,цркве ,у нас не уђе сотона него бог,сви побожни ,небески народ са крстачама и кајлама,убице,лопови ,вође партија гледамо као бога а оне из друге партије као сотоне и секташе ,изгледа је само за Србе бог умро за партију а не узалуд да виси са крста
  • Lošmi

    23.09.2023 22:48
    Provokator
    Stari trik
  • Slucajni Prolaznik

    23.09.2023 22:39
    A SNS je bas poznat po tome da govori istinu u svim nivoima stranacke strukture, od vrha do dna bez izuzetka.
  • hula

    23.09.2023 22:27
    Tužno je što ovima u ovom slučaju više verujem.
  • Ma da

    23.09.2023 22:24
    Opoziciona banda
    Ma da! Vi možete promeniti ime u Srpska napredna pacifistička stranka!
    A ta opozicija videste li kako Lutovac nije dao Jovanovu da progovori, kako je zli Voštinić namerno naleteo biciklom i unistio auto...
    Stalno se pitam kako su tako pitomi i blagi ljudi zadržali vlast sve ove godine.
  • Sasa

    23.09.2023 22:14
    I dok vi jedni drugima uvrcete ruke politicari skidaju kajmak

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna