Autor: Nova ekonomija

Info
19.10.2023.
14:05
Stopa inflacije u Srbiji je počela da pada, ali je i dalje među najvišima u Evropi.
  • Maja

    20.10.2023 13:46
    Koliko razreda osnovne škole treba da imaš da veruješ da inflacija pada a osnovni imputi,struja,gas i gorivo stalno rastu?Takodje nema govora o nikakvoj uvezenoj inflaciji jer mi najskuplje gorivo imamo jer je kasa prazna pa novac mora od nekud da se namakne.A tek nebuloza da poljoprivredna sezona na kraju nije ispala tako loša,to može da napiše teški laik.Stanje u našoj poljoprivredi trenutno može da opiše samo jedna reč,rasulo!Štete od nevremena ogromne,osiguranje ne isplaćuje istu jer im se može.Skladišta puna jer se nije izvozilo kad je bilo vreme pa sad gomilu poljoprivrednih proizvoda niko ne otkupljuje.Znači ,na djubre!Cene nikad niže,inputi nikad viši….stočarstvo uništeno,da li je pretekla poneka svinja od svinjske kuge…ma nikad bolje…
  • Dzoni

    19.10.2023 20:39
    A tek poskupljenja posle povecanja cena struje i gasa... Inace struja treba jos jednom da poskupi u maju... Srecno svima postajemo kineska gubernija
  • Evo

    19.10.2023 15:06
    Evo
    sve osecamo kako pada! Kg mesa 400 dinara jogurt mleko…manje od 100 dinara! Kvadrati 700 evra po m2…a primanja nema bukvalno niko ispod 1500 evra! E svasta zaista…koliko lažu i lupetaju nikada gore nije bilo a tek će od Novembra i Januara!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna