Autor: Slavoj Žižek

Info
20.10.2023.
09:05
Varvarski napad Hamasa na Izrael zaslužuje bezuslovnu osudu, bez "ako" i "ali".
  • Neinformisan

    20.10.2023 15:11
    O Žiżeku i još ponečemu
    Žižek kao i obično pogadja u metu. O bliskom istoku je napisano na hiljade knjiga i naravno da se ne može u novinskom tekstu od dve šlajfne dati konačno rešenje. Što se tiče ovih što u svemu vide USA i Bajdena, to govori o njihovoj agendi. Kremaljski trovač je mnogo uložio u ovu partiju pokera...
  • w/e

    20.10.2023 15:06
    oc
    Za desetak dana, Izrael je ubio preko 1000 dece u Gazi. Jos uvek cekamo olimpijski komitet da im zabrani ucesce na olimpijskim igrama, kao i druge "sportske" organizacije da osude ubijanje civila i prekinu podrsku ubilackom rezimu.
  • Miloš

    20.10.2023 13:20
    Odmeren tekst ali sve se uvek svodi na konstatovanje da niko ne bi trebalo da gine ni sa jedne strane, što je stvar koja bi trebalo da se podrazumeva. Ako je to sve što umemo onda smo ga ugasili kao civilizacija. Niko ne daje rešenja, niti se bavi dubljom, širom i konkretnom analizom. Nama trebaju odgovori na pitanja kao što su npr.: Da li Izraelci rade na suzbijanju svojih fundamentalista i da li Palestinci rade na suzbijanju svojih terorista? Ko radi više, i koji su tačno razlozi. Šta može po tom pitanju da se uradi, šta je uopšte realno i moguće? Ko koga blokira? Da li samo Izrael Palestince ili i Hamas sopstveni narod. To su kontroverzna pitanja na koja se niko ne usuđuje da potraži a kamoli da odgovor. Najlakše je konstatovati da niko ne treba da bude ubijan i tako umiriti svoju savest zbog nečinjenja ičega.
  • SMILE

    20.10.2023 11:16
    BOŽE OPROSTI
    Arapi i Jevreji su braća, Semiti i jedni i drugi, ne mogu tzv Palestinci sa budu antisemiti, nonsens!
  • Zanovetalo

    20.10.2023 10:23
    Demokratija,sta je to?
    Pojam demokratije nema nikakve veze sa ovim sto radi Amerika i njeni trabanti.Ako je to ono sto Bajden potencira,onda je to isto sto i razbojnistvo.Smesna konstatacija da je Izrael jedina demokratska zemlja u ovomdelu sveta.
  • Davor

    20.10.2023 10:11
    Redak glas razuma, ne-licemrni clanak i pre svega ljudski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna