Autor: Beta

Info
07.11.2023.
15:29 > 15:33
Kompanija Koka-Kola Hrvatska potvrdila je danas da je jedan slučaj trovanja u Rijeci povezan s njihovim pićem.
  • Sasa

    07.11.2023 20:44
    Pa zar koka-kola?! Ja sam boomer i još ne verujem u ovu vest.
  • Neko

    07.11.2023 20:09
    Samo kad nije srpsko
    O hvala ti boze, vec sam pomislila da ce optuziti Srbiju kao i uvek. Njihovo grlo postalo osetljivo otkad su usli u EU a nase srpsko ocvrsnulo kao opanak.

  • Pera

    07.11.2023 18:56
    U Srbiji se stedi na svemu, ne koristi se ulje koje je dozvoljeno za podmazivanje u prehrambenoj industriji vec obicno koje nije dozvoljeno. Cak i renomirani proizvodjaci povecavaju temperaturu pecenja/przenja kako bi linija izbacila vise proizvoda u jedinici vremena sa manjim troskom po ceni da proizvod sadrzi vise kancerogenih i opasnih materija a kada isti taj proizvod izvoze za Hrvatsku ili EU onda snizavaju temperaturu kako bi stetne materijle bile u granici dozvoljenih. Sta mislite zasto je keks u Nemackoj bled ili zasto je cips iz Hrvatske bled? Moraju tako, da se ne bi presle granice opasnih materija. Nas domaci keks ima lepu braon boju :) i krckav je i pun je opasnih materija i ne bi prosao kontrolu u EU ali u Srbiji su visi limiti i keks moze biti ugljenisan i opet u skladu sa nasim propisima :)
  • Ema

    07.11.2023 18:02
    Kontrola kvaliteta
    Totalno zakazalo rukovodstvo Coca Cole :-( Prema standardima u koje se kunu da ih imaju u obavezi su pokrenuti krizni menadžment i proceduru opoziva proizvoda sa tržišta i to svih koji su se na toj liniji proizvodili. I obratiti se javnosti i upozoriti da se pića sa te linije, proizvedena tog dana ne piju, ni slučajno. A fabrika bi morala biti zatvorena dok istraga traje. Neodgovarajući CiP sistem pranja ili sabotaža zaposlenih. Tužbe i to ozbiljne mora biti.
  • Друг Стане

    07.11.2023 16:34
    Кока Кола Србије се није огласила нас Србе не боли једњак ,варимо прскане краставце,брескве,шљиве и пишкамо Кока Колу Фирнајз ,ово не би ни Воловски Бураг издржо ,какав Игмански Марш и љуштење коре са дрвета ,партизани су узалуд страдали
  • M

    07.11.2023 16:11
    M
    Osteceni da tuze Koka Kolu Hrvatske za milonske iznose kao nadoknadu stete i narusavanje zdravlja opasno po zivote! Tako ze radi u svim zemljama EU SAD UK...i svi zadovoljni i ubuduce oprezni jer cesto su naknade u dolarskim iznosima od milon ipo pa navise!
  • Pera

    07.11.2023 15:59
    Verovatno je u pitanju neisprano sredstvo za pranje produktovoda ili cevi procesne opreme. Obicno koriste rastvor natrijum hidroksida. Slican se slucaj par puta desio sa mlekom u Novosadskoj mlekari. Nisu ispraci natrijum hidroksid i pustili mleko, posledica je bilo zgrusano mleko u kesama. Kada je koncentracija manja to se sve popije bez primetnih posledica.
  • Nikola

    07.11.2023 15:56
    Kad je možemo očekivati na popustu u našim trgovinskim lancima? Zna li se šta?
  • Cuger

    07.11.2023 15:49
    A inače...
    A inače Coca Colini proizvodi ne štete jednjaku i želudcu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna