Autor: Beta, Nedeljnik

Info
09.11.2023.
09:33
Programski direktor Demostata Zoran Panović ocenio je da je Aleksandar Vulin u svom obrazloženju ostavke na mesto direktora BIA pokazao da je možda najprincipijelniji srpski političar.
  • Novosađan

    10.11.2023 09:56
    Biće on i opasniji
    Dobro se pokazao, čuvao je državu od takozvanih građanista, lažnih ekologa i ostalih , vidimo ga na sličnom položaju mnogo moćnijeg.
  • Nebojsar

    09.11.2023 10:20
    Da, da... Principijelna gromada! Jedini princip kojeg se drže Vulin i ostala kamarila iz SNS (ako se to može nazvati principom) je "bespogovorna poslušnost vrhovnom šefu". Kada bismo videli i nekakvu žrtvu koja prati njegove principe, onda bismo mogli pozitivnije da ocenimo ovaj iznuđeni Vulinov čin. Ovako, Vučić će ponovo zamešati karte, a sličica sa Vulinovim likom će se naći na nekoj drugoj funkciji, dok će sličica nekog drugog poslušnika zasesti na čelo BIA. I tako dokle god budemo trpeli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna