Autor: Beta

Info
09.11.2023.
14:24 > 14:25
Srbija treba da informiše EU o aktivnostima Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu i njegovoj integraciji u sistem upravljanja vanrednim situacijama.
  • Temerinac

    09.11.2023 23:48
    EU traži ? Ko su oni, šta su oni ? Niko i ništa. Pogledajte realno, Francuska kao najveća zemlja u EU je dobila šut kartu iz Afrike iz Nigera, Malija, Gabona, Burkine Faso ih proteralo 1000 Vagnerovaca. A zamislite kad je Francuska najveća i najjača kakva su tek buranija ostale EU države ? Predlažem da se vesti koje sadrže EU zahteve ili ocene više ne objavljuju, koga briga šta ta buranija misli ?
  • Milanče

    09.11.2023 15:06
    svađa
    Najbolje da se posvađamo sa svima kao što to radi EU.
  • Zare

    09.11.2023 15:00
    Taj centar je ruska noga u vratima Evrope od koje Srbija ima samo stetu.
  • Realista

    09.11.2023 14:51
    dokazi
    Sudeći po komentarima podrške svemu nakaradnom u svetu, centar savršeno funkcioniše punom parom.
  • МилеНС

    09.11.2023 14:40
    Ozbiljna država, što Srbija odavno nije, bi samo radoznalim Evropljanima odgovorila - dođite o SVOM TROŠKU, otvorena su vam vrata, vidite šta vas zanima i ćao zdravo.
    Neozbiljna država, što Srbija odavno jeste, će da troši svoje finansijske resurse, angažovaće neke "stručne" ljude ili daleko bilo osnovati još jednu agenciju i onda će poslati takav izveštaj da oni koji su radoznali svakako NEĆE biti zadovoljni odgovorom.
    Pa će kao i do sada to pitanje i ta tema ponovo mesecima da se provlači kroz medije, ispiraće se razna usta pretpostavkama, neki režimski analitičari će se baviti špijunskim teorijama itd, itd... a Evropljani će i to samo da dodaju na spisak uslova daljih nazovi "pristupnih pregovora" kojima se ova zemlja godinama zamlaćuje iako znamo da nikada tamo nećemo ući.
    Déjà vu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna