Autor: FoNet

Info
04.12.2023.
22:25
Sindikat zaposlenih u socijalnoj zaštiti saopštio je da će 6. decembra održati protest, a 15. decembra štrajk upozorenja, zbog neuspešnih pregovora sa Ministarstvom za rad.
  • Nina

    05.12.2023 08:06
    S
    A,koji posao rade zaposleni u centrima za socijalni rad???
    Koliko često, se posvećuju djeci, koja,su smještena u:Hraniteljske Porodice?

    Hvala!
  • Mare

    05.12.2023 07:42
    Ovde se ne radi samo o platama (mada su i one jadne): Administrativni radnik u pisarnici koji zaprima i otvara predmete, ubije se od posla za 45-47k dinara, dok strucni radnik (najcesce za najcrnje stvari u ovom drustvu od kojih se obicnom coveku prevrne zeludac), koga svi mogu da razvlace po sudovima, advokatima, medijima i neznam vec gde jer vecina ne poznaje Zakon i ovlascenja, nema vise od 80k dinara. Ovde se radi o dostojanstvu i zastiti jer vrlo cesto ti ljudi moraju PREPORUCITI Sudu teske odluke a onda su ostavljeni sami sebi bez ikakve zastite (setite se samo slucaja u CSR Rakovica). Poslednja rupa na svirali, vazda dezurni krivci, koji se bave najvecim mukama ovog drustva. Ali neka i odavde svi beze i za neku godinu nece ni tu imati ko da radi.
  • m

    05.12.2023 06:14
    zapošljavanje
    Prioritet broj 1. Nema dovoljno stručnih radnika, a pomoćnog kadra viška.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna