Autor: Beta

Info
07.12.2023.
06:27 > 07:51
Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će zloupotrebiti ovlašćenja i ponašati se kao diktator ako se vrati u Belu kuću, ali samo prvog dana mandata.
  • Iguman

    07.12.2023 11:17
    @ temerinac
    E, baš si našao mustru za predsednika.Jeremiceva stranka vidi Vojvodinu kao spajz. E, takvi nama Vojvodjanima netrebaju ni u komšiluku.
  • Temerinac

    07.12.2023 10:29
    U Americi krenula predizborna kampanja, a jedino još ovaj slabašni i plašljivi Vučić tvrdi da je pod pritiskom da prizna nezavisnost Kosova ?!
    Pa kako možeš biti pod pritiskom, kad je u Americi predizborna kampanja i niko se ne bavi Srbijom ? I teme su im sasvim druge, i nemaju vremena da se bave Srbijom, a verovatno će i Tramp da pobedi, što je još bolje po nas ?
    Najbolje rešenje za Srbiju je da sklonimo plašljivog predsednika na našim izborima, kako mu se nebi priviđali pritisci kojih nema, i da dovedemo stabilnog, čvrstog predsednika Srbije kakav je potreban u uslovima novog svetskog poretka.
    Ajd da kažem, mada se neki neće složiti, mišljenja sam da je Srbiji potreban predsednik tipa ličnosti kao što je Jeremić, koji je čvrst, a opet sve u svetu diplomatije poznaje i istočne i zapadne i južne.
  • delka

    07.12.2023 08:52
    Ako mu to ne uspe, neka traži srpsko državljanstvo. Ovde baš vole otkačene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna