Autor: Beta

Info
07.12.2023.
21:27
Specijalni predstavnik Evropske unije Miroslav Lajčak kaže da se normalizacija odnosa Srbije i Kosova ne može postići bez jasne vizije da je to povezano s konkretnim procesom evropskih integracija.
  • Zare

    08.12.2023 09:25
    "Berlinski zid" se pomerio na liniju fronta izmedju Ukrajine i Rusije i sve ono zapadno od te linije je Evropa hteli mi to ili ne.
  • Stole

    08.12.2023 08:17
    Eu
    Kažu primiće Ukrajinu u EU gde je standard života na ivici gladi, kriminal i korupcija maksimalna i pre ovoga rata. Mi odmah da priznamo Kosovo nebih nas primili. Severna Makedonija je promenila ime države ušla u Nato priznala Albanski jezik kao službeni i nikad je neće primiti da nagovoriom o Crnoj Gori. Sve laž.
  • xqt

    08.12.2023 07:06
    Sve se radi pogrešno
    "Ne možemo da primimo zemlje koje imaju zatrovane odnose“

    Jasnije od ovoga ne može biti. Ako Srbija neće da prizna Kosovo (bez referenduma u vezi toga), onda čemu toliko vrdalamisanje? Koga vlast laže?
  • A Moldavija ?

    08.12.2023 01:52
    Pridnestrovlje
    Ovi kažu da će da prime Moldaviju u EU, a ne pominju ilegalno otcepljeni region Pridnestrovlje ? Po čemu to oni onda isto ne kažu za Srbiju kao i za Moldaviju ? Odnosno zašto pominju Kosovo u Srbiji, ako ne pominju Pridnestrovlje u Moldaviji ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna