Autor: Tanjug

Info
08.12.2023.
20:39
Viši sud u Beogradu produžio je pritvor do 30 dana V. K, ocu dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.
  • BGD 011

    09.12.2023 12:16
    Ludilo u drzavi Srbiji
    Nisam student generacije Pravnog fakulteta kao sto je sveznajuci Aleksandar Vucic, cak nisam ni pravnik. Ali me interesuje ovo tupavo i trapavo obrazlozenje Viseg suda u pogledu produzetka pritvora ocu maloletnog ubice. Koje bi krivicno delo moga da ponovi!? Kriv je samo sto je otac decaka ubice i sto ga je, narodski receno "napravio". A sta ce Ministarstvo pravde uciniti povodom nestanka bez traga 63 pistolja iz policijske stanice u Nisu koje je vlast gradjanima pretnjom otela (primorala da ga predaju iako su svi imali dozvole za drzanje) posle masakra u "Ribnikaru"? Hoce li svim zaposlenima u policijskoj stanici produziti pritvor da ne bi ponovili delo?! Apsurd je da se drzava i vlast ponose i kite predizbornim sloganom "Srbija ne sme da stane" Aleksandar Vucic! Opste ludilo!
  • xqt

    09.12.2023 06:35
    Odgovornost je jasna
    Otac je odgovoran što je maloletnog sina obučavao da koristi vatreno oružje i što je držao oružje i municiju u kući bez potrebnog obezbeđenja.
  • :/

    08.12.2023 22:21
    -
    Mene samo zanima koje krivicno delo on moze da PONOVI?
    Nije on pocinio ubistva nego njegov sin.
    On je samo odgovaran za to jer mu je sin u tom momentu bio maloletan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna