Autor: Beta

Info
21.12.2023.
11:25
Propisi Evropske fudbalske unije (Uefa) i Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) koji zabranjuju klubovima da se priključe Superligi su nezakoniti, odlučio je danas Evropski sud pravde.
  • Obavezno polje

    21.12.2023 12:38
    "Klubovi su optužili Uefu i Fifu da krše zakon o konkurenciji preteći da će kazniti klubove i igrače koji se priključe odmetnutoj ligi."
    Ja tu ne vidim kršenje zakona o konkurenciji. Niko tim klubovima ne brani da osnuju svoju ligu ali ne mogu i ne treba da očekuju da će im, kako klubovima tako i igračima i trenerima, biti dozvoljeno da učestvuju i na takmičenjima pod okriljem FIFA i UEFA. Da li inženjer kompjuterskog softvera može da radi i za Windows i za Linux? Naravno da ne može, zbog bezbednosti poverljivih kompanijinih podataka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna