Autor: 021.rs

Info
24.12.2023.
12:05 > 13:03
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da i nakon tri meseca od sukoba u Banjskoj nisu dobijeni nalazi obdukcije ubijenih Srba. Optužio je i Aljbina Kurtija da ne želi da sprovede sporazume.
  • Temerinac

    24.12.2023 17:07
    Obraćanje sam gledao, i Vučić je jasno rekao da nema priznanja nezavisnosti Kosova i da ga nikad neće biti. To je baš otresito rekao. U predizbornoj kampanji je isto to rekao biračima sa neće priznati Kosovo i dobio glasove za to. Po meni ovo znači da je Kosovo sačuvano i to je to.
    Ovo što pominje januar i neke pritiske, to je zato što EU curi vreme, jer im od 1.februara kreće predizborna kampanja za EU parlament. Šta nas briga što ovima iz EU curi vreme ? Odlično samo nek iscuri januar,a od 1.februara nas neće više pominjati, isto kao što nas Amerikanci sve manje pominju oko Kosova jer i njima kreće predizborna kampanja.
    Srbija ni pod bombardovanjem nije priznala Kosovo, a ne sad
  • Ghg

    24.12.2023 14:02
    Ja mislim da ipak, ti,Voolin i Radojicic, freba da objasnite porodicama poginulih,ceo dogadjaj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna