Autor: 021.rs

Info
04.01.2024.
17:20 > 22:44
U Čurugu se u petak, 5. januara, organizuje Božićni vašar.
  • @znakovi pored puta

    08.01.2024 17:15
    Niko nista nije uzurpirao
    Šta lupa ovaj znak pored puta da je neko nešto uzurpirao?

    Ko je šta uzurpirao? Ljudi kupili placeve, kuće plaćaju uredno porez u Čurugu. Pa zar nije normalno da i u Čurugu bude struje i interneta?

    Biserno ostrvo pripada drugoj opštini, nije opština Žabalj, koja je odavno na ostrvo dovela struju i telefon. Može valjda i u samom selu da se uvede struja ili je bolje ostati u prošlom veku i smeće bacati svud okolo umesto da se organizuju komunalne usluge i odnošenje smeća?
  • Labud

    05.01.2024 13:52
    Šta vam tačno smeta?
    @znakovi pored puta

    Kako su to vikendaši uzurpirali obalu? Da Čuružanu nisu prodavali zemlju ona ne bi mogla ni da se kupi. Pritom je svako isprarcelisao zemlju da bude što uži plac kako bi više novca uzeli i samim tim odatle i toliko vikendica na malom prostoru. I sad su vam vikendaši krivi što meštani prodaju i to za debele pare? A pristup vodi treba da obezbedi upravo lokalna samouprava.


  • Znakovi pored puta

    05.01.2024 12:39
    Priroda gradjanima
    Oslobodite nam obalu Tise. Imućni vikendaši uzurpirali obalu, a žitelj Čuruga nemogu ni da pridaju vodi. E to je sramota a ne što nema struje u vikend naselju.
  • Znakovi pored puta

    05.01.2024 12:28
    Jadnici
    Draga gospodo kad imate para da gradite luksuzne vikendice dovedite sebi onda i struju i gas i sve ostalo što vam treba.Sram vas bilo da očekujete da vam to gradjane plate. Uzurpirali ste naše prirodno bogatstvo, nemože običan čovek do obale ni da dodje. Trba vama jš veći porez odrediti.
  • Бранка Блек Роуз

    05.01.2024 10:28
    @Branko
    @Branko
    treba pogledati oko sebe i videti stravičan položaj naše dece , bez budućnosti, bez obrazovanja i perspektive i neverovatan stepen pljačke,korupcije i licemerja crkve i države, pljacke i nepravde koja postoji zbog takvih parazitskih sendvicara bez trunke empatije i pristojnosti za druge, kada je njihov sendvič (koska) u pitanju.
  • Branko

    05.01.2024 09:02
    @Branka Black Rouse
    Kako to zamisljate da su u Nemacku, pored njihove carine, uneli kofer sa 12 miliona evra? Zatim, tamo niko ne bi smeo ni da pomisli da primi toliku gotovinu. I na kraju: ako pisete Black, onda pisite i Rose. Ukratko, niste bas pismeni, a ni upuceni u ono o cemu pisete.
  • Branka Black Rouse

    05.01.2024 00:02
    Kanalizacija
    Srpska crkva je platila 12 miliona Evra ulazna vrata gotovinom,odneli su iz Srbije kofer sa 12 miliona u Minhen i platili vrata !!
    Gotovinom!! Bez jasnog dokaza o poreklu novca !!
    A sada se na vasaru u Curugu prodaju medenjaci da bi se pomoglo jadnoj srpskoj deci kojoj je potrebna pomoć (Siročicima, bolesnoj deci i sl) !?
    Takvo licemerje, drskost i bezobrazluk srpske crkve je nevidjen, neverovatna količina podmuklosti i bezobzirnosti.
  • Vi u kamenom dobu

    04.01.2024 08:35
    Uvedite struju u Čurugu
    Čurug ima i turističku organizaciju i vašar a nema uvedenu struju u delu sela od prve do treće rampe gde im dolaze turisti. Sramota. Nema ni kontejnera za smeće, nema popravke puta. Nema ništa i opština neće da finansira izgradnju trafo stanice i odnošenje smeća,.. Lopovi kradu, ne mogu se uključiti video kamere, nema gasa, nema grejanja....Opština bi da to sve sami plate vlasnici kuća a da opština samo ubira porez. Baš lepo.

    Biserno ostrvo dobilo struju još ko zna kad..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna