Autor: Euronews Srbija

Info
04.01.2024.
12:20 > 12:03
Najmanje 95 osoba je poginulo, a više desetina je povređeno u dve eksplozije koje su se dogodile u gradu Kerman u Iranu, u vreme obeležavanja godišnjice ubistva generala Kasema Sulejmanija.
  • sasa

    04.01.2024 14:17
    Izrael bez greske
    U Britanskom parlamentu se raspravljalo o teroristickim napadima na palestinsko stanovnistvo od strane evropskih doseljenika jos 1940 godine, sto znaci da je Izraelski terorizam stariji od ovog sto svi promovisete "islamski ekstermizam". Sve islamske teroristicke organizacije preuzimalu kdgovornost za svoje akcije, ali Izrael nikad jer upravo u tim prevarama i obmanama, satanizaciji starosedelaca i lezi kamen temeljac kolonijalnog projekta Izrael. Jedino Izrael je imao sada interes da izvede ovako nesto! Hitna dekolonizacija i ukidanje Izraela. Neka se vrati svako svojoj kuci odakle je i dosao!!!
  • Nenad

    04.01.2024 12:44
    Ne verujem da je Izrael direktno umesan, prvo sama meta je nedefinisana tj poginuli su nasumicni ljudi, nema nekog propagandnong benefta koji bi pravdao ovakvu akciju, drugo organizacija napada ovog tipa zahteva dobru logistiku unutar samog Irana. Izraelu je mnogo jednostavnije i manje rizicno da salje bespilotne letelice nego da pravi auto bombe. Naravno prostoji neki promil sanse da je Izrael zaista umesan, ali Okamova ostrica sugerise da je najverovatniji pocinitelj neki sunitski ekstremisticki element u samom Iranu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna