Autor: FoNet

Info
07.01.2024.
20:15 > 19:57
Francuska ministarka za energetsku tranziciju Anjes Panje Runašer je izjavila da je Francuskoj verovatno potrebno da izgradi još 14 atomskih reaktora.
  • Plaćač poreza

    08.01.2024 12:56
    Francuska privreda je dwcenkjama konkurentna zahvaljujući niskoj ceni električne energije.
  • Zemlja čudesa

    07.01.2024 21:02
    Aha, dozvoliće vam Ameri da se izvučete iz naftne klopke, nema frke. Odmah ćete dobiti "zelembaće" koji demonstriraju zbog štetnosti nuklearki i slično.
  • Hannah Montana

    07.01.2024 20:35
    Geopoliticke igre
    Gospodja Anjes Panje Runašer je zaboravila da kaže da 42% proizvedene električne energije iz AKW izvozi u Švajcarsku,Italiju, Nemačku,Španiju i da se na taj nacin ostvaruju milijarde evra zarade za Francusku.
    Neko je smišljeno odlucio da se AKW pogase u Nemačkoj i Španiji a da se novi izvor električne energije nije obezbedio,te se struja mora uvoziti iz Francuske !!
    Neko smišljeno razvaljuje Nemačku državu i Nemačku industriju, prvo sa gašenjem AKW u Nemačkoj, pa uništavanjem severnog toka i dovoda jeftinog Ruskog gasa, pa ogromnim prilivom azilanata u Nemacku koji dobijaju mesecno isto novca(2500Evra po osobi) koliko neto primaju nemački radnici mesečnu platu svojim radom i plaćanjem državnih doprinosa.
    Neko smišljeno izaziva krizu, probleme i stvara nezadovoljstvo u državi od koje zavisi čitava evropa,pa i Srbija,srpska privreda i naš standard u srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna