Autor: RSE

Info
13.02.2024.
07:33
Učenice srednjih škola u turkmenistanskoj pokrajini Balkan podvrgnute su obaveznim testovima nevinosti, za koje zvaničnici kažu da su potrebni za procenu morala tinejdžerki.
  • Mastodont

    14.02.2024 13:08
    @Pera

    Ništa ako misliš da je ovo normalno ti nađi istomišljenike pa izađite u javnost s ovim predlogom, pa ćemo štopericom da merimo koliko će te još dugo moriti brige o ovom društvu.
  • Zamenik zamenika

    13.02.2024 17:46
    BRIKS ljubitelji i saveznici Putina i Rusije. Oni bi da oslobađaju, ne od fašizma kako oni kažu već bi da oslobađaju ljude od zdravog razuma. To su sve zajedno sa Rusijom neprijatelji Boga, razvoja, kupatila,medicine, interneta , struje i civilizacije uopšte . Možete li da zamislite kako bi svet izgledao da ne postoji USA, EU i NATO? Svet bi bio užasno mesto. Gde god na planeti vidite da se USA i NATO bore protiv bilo koga, znajte da je to borba civilizacije protiv anticivilizacije.
  • Ovo

    13.02.2024 16:34
    Ovo
    podrzavam!
  • Pera

    13.02.2024 15:07
    @Ludi Svet
    U pravu ste zaista! Od 90-ih do danas blud nemoral razvrat…vlada ovakvom Srbijom! I ljudi zaista misle da je sve to normalno i vecina podrzava svoju decu u takvim stvarima! Bilo je i bice toga uvek ali neka elementarna sramota i granica mora postojati u svakom drustvu.U ostalom naucno i religijski tako nešto se zabranjuje ali…koga briga za sve! Posle se ajmo leciti od steriliteta polnih bolesti i svi su krivi itd! Podrska u svakom smislu od srca na ovome! Nisu oni zaostali ni fanatici nego nezele da im društvo postane trula olupina koja sve uništava i ne vrednuje nikog i nista!
  • Vlada

    13.02.2024 13:12
    @Ludi

    Ne postoji vreme kada tinejdžeri u srednjoj školi nisu imali seksualne odnose, to što ti glumiš da to ne znaš i za to kriviš Zapad je isključivo tvoj problem.
  • Aleksa

    13.02.2024 12:58
    Skandalozno.
    Da sam žena, radije bih prestao da postojim, nego što bih dozvolio da me neko procenjuje kao parče mesa, kao da se moja vrednost sastoji u samo jednoj stvari.
  • Vanja

    13.02.2024 12:54
    Moje mišljenje je da je ovo bolesna fantazija nekoga ko je na vlasti u "turkmenistanu", a ko misli da može da sprovede svoje želje u realnost.
    Ako žene ne počnu da se zauzimaju za sebe širom sveta, biće Gilead svuda po malo.
  • В

    13.02.2024 12:43
    В
    У већини случаја се слажем како се води брига о моралу и омладини на Балкану.
  • Johnny

    13.02.2024 11:31
    Ovoj planeti je potreban neki meteor, da je resetuje na nulu.
  • Ludi

    13.02.2024 10:01
    Svet
    U konzervativnim muslimanskim zemljama se procenjuje moral i rade testovi nevinosti, a na divljem zapadu se propagira sex u obdaništu (još malo)! Iz krajnosti u krajnost! Učenici u srednjoj školi ne bi trebali da imaju seksualne odnose, barem ne oni maloletni. Ali to je do vaspitanja i do roditelja. U Srbiji već u osnovnoj školi stupaju u odnose, a u srednjoj su već izmenjali partnera i partnera,ali šta očekivati kad nam se samo to nameće kao normalno kroz medije, a i sami roditelji su promiskuitetni, "mame i tate" se menjaju na mesečnom noviu,nekad se krilo,sad se ponose. Čast izuzecima. Nisam ni za testove nevinosti,ali nisam ni za ovaj blud i razvrat. Najbolja je zlatna sredina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna