Autor: FoNet

Info
13.02.2024.
11:06 > 14:32
Većina svetske populacije očekuje da će rezultat predsedničkih izbora u SAD promeniti svet.
  • Predrag

    13.02.2024 19:20
    Tramp je politički šarlatan, nešto slično našem Nedeljkoviću i ne treba očekivati ništa posebno za Srbiju,možda je nekada zakači uzgred,"kao nevažni virus".Ni on, ni bilo koji američki predsednik ne upravlja sam Amerikom a oni glavni nisu nam naklonjeni.
  • Plaćač poreza

    13.02.2024 18:08
    Ako ovo društvo želi da opstane mora shvatiti da ko god dođe u bilo kojoj zemlji na vlast i kao predsednik, Kosovo nikada više neće biti u sastavu Srbije. Ako ovo društvo kao država želi da se razvija mora još sutra uvesti sankcije Rusiji i prekinuti svaki uticaj Rusije na unutrašnju i spoljnu politiku, a ne da vlast bude Putinov potrčko i da mašu (marakana) zastavama tuđe države(Rusije) za pare od sponzora(Gazprom Rusija). Ako želi bezbednost ova država treba još sutra da zatraži članstvo u NATO. Ako ovo društvo želi privredni rast i ekonomski razvoj, predstavnici vlasti ove države ne treba da dolaze iz Brisela dok na kolenima ne izmole EU da nas komplet sa našom zaostalo okolinom primi pod hitno pod bilo kojim uslovima u članstvo.
  • Mandragora Pitsburg

    13.02.2024 17:30
    Hoklica je iz raja izašla
    ako se neko seća tog momenta kada je Tramp naterao Vučića u Beloj Kući da potpiše na hoklici to što je potpisao .

    Slabo pamćenje?

    E biće bolje dogodine u ovo isto vreme .


  • Zare

    13.02.2024 16:02
    @Jedina Istina
    Sve je posledica ludila Mire Markovic podrzana likovima iz JUL-a od koji su jos uvek neki u sistemu vlasti a paravan im je bio SPS koji je zaludjivao narod koristeci Milosevicevu harizmom preko javnog servisa nivoa radio Mileve.
  • Da

    13.02.2024 15:36
    Stvari
    Nazovemo pravim imenom. Tramp je rekao da će učiniti ameriku ponovo velikom kad vrati proizvodnju u nju. Ratom u ukrajini, bajden je to sproveo u delo.

    Tramp je napao iran, ali su oni oborili svoj civilni avion, i na tome se završilo.

    Onog našeg vučka je posadio u magareću klupu da prizna kosovo i jerusalim kao preztonicu.

    Ukidanjem letova preko bare, svi ceo svet, smo prešli na gugl učionice, zumove i ostale računarske načine komunikacije. Zahvaljujući tome, tramp je pokupio svo znanje sveta, i sada ai to koristi kao bazu.

    Rečju, on je po nas najgore zlo koje je ikad vladalo muricom

    Mislite o tome..
  • Zare

    13.02.2024 14:26
    @Jedina Istina
    Sve je posledica ludila Mire Markovic podrzana likovima iz JUL-a od koji su jos uvek neki u sistemu vlasti a paravan im je bio SPS koji je zaludjivao narod koristeci Milosevicevu harizmom preko javnog servisa nivoa radio Mileve.
  • Svetlana

    13.02.2024 14:10
    Da je ziv i zdrav Robert Mugabe srbalj bi ga voleo vise od Putina i Trampa zajedno. Zamislite da nam u posetu dodje Kim Jong Un-tek bi tu bilo odusevljenja.
  • andrija

    13.02.2024 13:25
    To se zove...
    @Jedina Istina
    13.02.2024 • 12:26
    koja boli u ogledalu
    Srbi jos od 1989. pokazuju koliko su politički nezreli da bi glasali, ne bih da koristim neke druge prideve.

    kratkovida politika tadasnjih ljudi ... drugo je pitanje da li su zaista bili kratkovidi ili dovedeni pa se otkinuli sa lanca ... narod se nista nije pitao ni tad a ni sad... a ocekivati od nekog Trampa Putina Makrona itd da vrati KiM...je obecanje ludom radovanje... jer teritorija se uvek vracala samo ratom...isto tako se i osvajala... sve ostalo su ...
  • Dusan

    13.02.2024 13:23
    @Jedina Istina

    Istina je da su sada i posle 89 samo deca i unuci komunista na vlasti. Nikada nije bio za cilj da se razreše sukobi i da se nešto uradi. kada je bio rat naši su bili veći jugosloveni umesto srba. I sada je ista situacija. Veći smo evropljani od srba.
    Mi do sada nismo imali nekog našeg čoveka u vlasti svi su radili samo za sebe i svoju korist ili za stranu silu
  • sale

    13.02.2024 12:37
    razuma bez
    trampofilija u srbiji je direktna posledica putinofilije i svakodnevne kgb propagande koja dolazi sa nacionalnih frekvencija... u cirilici, aktuelnostima, jutarnjem programu, fokusu...

    vucic je najveci car od svih careva, putin je odmah iza njega, a tramp na dobrom trecem mestu...

  • pajo patak

    13.02.2024 12:27
    a možda je lingvistički
    najispravnije: ацо цпбине trampi коцобо za novi bespovratni kredit EU.
  • Jedina Istina

    13.02.2024 12:26
    koja boli u ogledalu
    Srbi jos od 1989. pokazuju koliko su politički nezreli da bi glasali, ne bih da koristim neke druge prideve.

    Sve što se desilo na izborima od 1989. pa do danas ima identične porive. Mi smo slepo verovali u ideju da možemo da ispravimo "sve istorijske nepravde nad Srbima" sa JNA po SFRJ bez toga da smo sagledali jedan korak u napred. Prvo smo krenuli sa Albancima na Kosovu, pa sa Vojvodinom, onda je na red došla Crna Gora, rat sa Slovencima, rat sa Hrvatima, rat sa Muslimanima i onda rat i sa Albancima. Dok je sve to trajalo nas su krali i ubijali oni za koje smo glasali ali mi smo mi mislili da je to samo mala cena koju treba da platimo kako bi sve srpske zemlje opet bile zajedno.

    Do dana današnjeg nama nije jasno da smo mi žrtve ratnoprofiterskih ideja, da zato nismo imali goriva na pumpama, da su nam zato pokralji staru štednju, da smo zato imali restrikcije struje itd. Do dana današnjeg nama nije jasno zašto se strani faktor umešao u NAŠ građanski rat. Ali ono što je nama jasno je da tu gubitničku ideju moramo da pripišemo bilo kom drugom samo ne sami sebi.

    I zato već 30 godina mi guramo kontru i teramo inat tražeći neke alternativne likove po svetu koji će se osvetiti ovim drugima kako bi mi proživeli katarzu da nije sve bilo uzalud. A jeste sve bilo uzalud i mi smo najveći krivci nad našom sudbinom.
  • pajo patak

    13.02.2024 12:22
    molim lingviste da se izjasne:
    Trampe, Srbine ili Trampu, Srbine ?
  • Ns

    13.02.2024 12:20
    Navijam za Bajdena zamislite kakvih ce biti sokova od njega ako jos 4 god bude pred kamerama :)))
  • DonJuan

    13.02.2024 12:12
    Naravno da krembilski narod sa iskrivljenom, seseljevskom slikom realnosti navija za Trampa. Za bolje srbende i ne znaju.
  • Zare

    13.02.2024 12:10
    Niko ne moze vratiti Kosovo pa ni Tramp osim u slucaju velike ekonomske razlike u nasu korist, sto je nemoguce dok budemo izigravali magarca izmedju dva plasta sena.
  • Vlady

    13.02.2024 11:50
    Hodajući armagedon
    Očekivaita od Trampa bilo šta dobro je realno koliko i očekivati bilo šta dobro od Putina.Obojici je zajedničko da se ponašaju kao dva slona u staklarskoj radnji.Tramp pokušava da se Amerika okrene sebi bez obzira na Evropsku cenu a Putin se okrenuo na razbijanje Evrope preko Ukrajne! Očekivati da će Srbija od toga profitirati je neverovatna kratkovidost. Do sada je uvek Srbija platila visoku cenu u ljudstvu kada se ratovalo po Evropi pa je glupo verovati da će ovoga puta biti drugačije.
  • zztop

    13.02.2024 11:43
    I sad AV vraća đurića u srbiju , izgleda da je đurić obavio zadatke na unapređenju odnosa sa SAD ... tramp će zaključiti da je srbija pravi kandidat za NATO jel odvaja od usta da bi se naoružavala ...
  • Psiho

    13.02.2024 11:31
    Ako Tramp, Bajden i Obama vode SAD u istom pravcu, postavlja se pitanje zašto Obama grick noktre i deli paketiće deci po Africi!?
  • Nada

    13.02.2024 11:30
    Jedini americki predsednik decenijama unazad koji nije zapocinjao/prosirivao ratove. Moze da bude kakav god, svi su oni znamo kakvi...
  • Nj

    13.02.2024 11:27
    Nj
    Nerazumem deo Gradjana koji pomisljaju da ce Tramp ako dobije Izbore nesto promeniti prema Kosovu i sl.? Za razliku od Srbije u Americi postoji Sistem i Ustav koji Predsednika ogranicava u njegovim zakonskim okvirima i bilo kakva Politika Ugovor i sl.nemoze i nesme niko krsiti itd! SAD su Kosovu otac UK majka i sigurno nejce dozvoliti da postane sirodce! Ali nema veze bitno da se klice Trampe Srbine…
  • Marko

    13.02.2024 11:25
    Mi smo narod glup ko k...
  • Ranko

    13.02.2024 11:23
    Razlog Trampove uslovno rečeno popularnosti kod nas je to što on priča prostim jezikom koji određeni slojevi društva najbolje razumeju: ove ćemo izbaciti, one kazniti, ovima dati ultimatum, onima novac itd. Pored toga Bajdenova demencija je stvarno sramotna i prosto nemogu da verujem da nisu u stanju da nađu drugog boljeg kandidata.
  • Bajden Bajo

    13.02.2024 11:21
    Kanda ce komentatori ovog portala zdusno podrzati mene.
    Znam ih.
  • dodjos

    13.02.2024 11:13
    Izgleda, Srbin nije nacionalnost nego mentalni sklop.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna